Aristo meeting center heeft haar deuren weer geopend

Begin deze maand heeft Aristo meeting center in Utrecht Lunetten haar deuren weer geopend na een grootschalige verbouwing van 3 maanden. Aristo meeting center, in 1983 opgericht door Frank der Kinderen, is met 4 locaties in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht CS en Utrecht Lunetten al ruim 38 jaar actief op het gebied van meetings, trainingen, congressen en events binnen de business-to-businessmarkt. Nu ook de vestiging in Utrecht Lunetten is vernieuwd, voldoet Aristo aan de meest moderne eisen van de vergader- en trainingsmarkt anno 2021.

Naast een frisse en ruimtelijke uitstraling heeft Aristo Utrecht Lunetten nieuwe technologieën gebruikt om ervoor te zorgen dat onze bezoekers sneller en efficiënter kunnen vergaderen en trainen. Zo heeft de locatie de modernste hybride faciliteiten in haar meeting rooms. Iedereen in de hybride meeting kan elkaar goed zien - online en fysiek - en tegelijkertijd de aantekeningen én de presentatie op het bord volgen. 

Ook is er gedacht aan het prikkelen van de creatieve gees met een nieuwe brainstorming area. Tekenen, schrijven of visualiseren, het is allemaal mogelijk. Ook beschikt Aristo Lunetten over open break-out zones. Deze brengen afwisseling in plenaire lessen en zetten deelnemers actief aan het werk. Bijvoorbeeld door de deelnemers in groepjes te laten brainstormen over een onderwerp, ze in expertgroepjes de theorie te laten bestuderen of omdat de trainer de deelnemers keuzeopdrachten wil laten maken. De deelnemers blijven zo niet alleen actief betrokken, maar er is ook beter onderling contact. Voor gasten die hun gedachten even willen verzetten en behoefte hebben aan ontspanning en beweging, is er een speciale Work & Play-ruimte ingericht.