Antwerp Convention Bureau op IBTM 2023

Antwerp Convention Bureau is aanwezig op IBTM 2023 (28 tot en met 30 november) op stand F54, waar het het uitgebreide Antwerpse portfolio van evenementenlocaties. Na een succesvol jaar bij het organiseren en ontwikkelen van relaties met lokale partners, stakeholders en potentiƫle klanten, wordt op IBTM het internationale aanbod gelanceerd.

Sinds de opening van zijn deuren een jaar geleden heeft het Antwerp Convention Bureau de stad al geholpen bij het organiseren van grote nieuwe congressen en evenementen. Waaronder meer dan 20 grote evenementen (500 personen+) in de komende drie jaar, waardoor meer dan 21.000 mensen de stad zullen bezoeken.

In de toekomst zal Antwerp Convention Bureau zich richten op het positioneren van Antwerpen als een internationale bestemming voor congressen, vergaderingen en evenementen. Naast het proactief op de markt brengen van de stad, zal het team van de CVB ook organisatoren van verenigingen en bedrijven ondersteunen gedurende de hele lifecycle van elk evenement dat zij naar de Belgische stad brengen.