Amsterdam RAI Best International Venue


Afgelopen week werden in Londen de Exhibition News Awards uitgereikt. Amsterdam RAI heeft hier de award voor "Best Intenational Venue" gewonnen.

Exhibition News is een toonaangevend vakblad voor de beurs-, congres en evenementenindustrie. De categorie "Best International Venue" is bedoeld voor congresgebouwen groter dan 10.000 vierkante meter waar de grotere internationale evenementen plaatsvinden. De jury was met name op zoek naar manieren waarop evenementenlocaties samenwerken met internationale organisatoren om aantoonbaar betere resultaten te behalen en te investeren in verbeteringen van de locatie, faciliteiten en services.

Amsterdam RAI streeft er altijd naar organisatoren te helpen om hun evenement tot het grootst mogelijke succes te maken. Niet alleen voor de organisator zelf, maar ook voor de exposant en bezoeker. Dit begint al bij de reis naar Amsterdam, maar zit ‘m ook in de faciliteiten, services, catering, het openbaar vervoer, evenementen en uitjes buiten de RAI. Samen met partners als het ATCB, Schiphol, KLM, NS, GVB en de hotels van Amsterdam richt Amsterdam RAI zich op de complete ervaring rondom een evenement. Deze award hebben zij dan ook mede te danken aan deze partners en de aantrekkingskracht van de stad Amsterdam met haar kernwaarden creativiteit, handelsgeest en innovatie.

Voor deze award liet Amsterdam RAI Cape Town International Convention Centre, Suntec Singapore, Riocentro Rio de Janeiro, en de winnaar van vorig jaar ADNEC Abu Dhabi achter zich.