59ste ICCA Congres 'Transforming Global Events Together' wordt recordbrekend

ICCA nam in maart de beslissing om het jaarlijkse congres in hybride vorm te organiseren en ziet het als een kans om de levensduur van het congres te verlengen. De afgelopen drie weken waren een geweldige tijd voor ICCA-leden om verbinding te maken met nieuwe en bestaande leden en deel uit te maken van de ongelooflijke kennisuitwisseling tijdens de Storytelling-week, Crowd-sourced topic-week en natuurlijk de Kaohsiung Protocol-strategieweek - elk ontworpen om inhoud te bieden aan alle sectoren en alle regio's in aanloop naar het 59ste ICCA congres van 1-3 november 2020.

Het maakt deel uit van het strategisch plan van ICCA om elk jaar een congres van wereldklasse te creëren en uit te voeren voor zijn leden. Dit jaar was meer dan ooit een jaar met uitdagingen en kansen in de wetenschap dat het congres geen business as usual was.

ICCA CEO, Senthil Gopinath: "Het ICCA-congres van dit jaar is een platform dat de betrokkenheid, het aanpassingsvermogen, het netwerken en, nog belangrijker, de noodzaak om de toekomst van de branche van associatiecongressen te begrijpen. Het congres is een perfecte gelegenheid om de communicatie en samenwerking tussen de ICCA-gemeenschap te bevorderen".

Het meest onconventionele evenement van ICCA ooit, met een programma met enkele van de beste, toonaangevende sprekers en educatieve inhoud uit de geschiedenis van het ICCA-congres. Dit recordbrekende congres biedt 85 live-uren aan content, 100 sessies met meer dan 15 uur on demand, van 180 sprekers, en dit alles zal worden uitgezonden vanuit Kaohsiung en onze 8 wereldwijde hubs naar onze afgevaardigden over de hele wereld. ICCA is verheugd te kunnen bevestigen dat het aantal afgevaardigden nu de 1.000 heeft overschreden met meer dan 150 leidinggevenden van internationale verenigingen en dit aantal stijgt dagelijks.

Hoogtepunten congres

Hoogtepunten zijn onder meer 'The Powerful Future of Events' met Bob Bejan van Microsoft en Salman Khan, oprichter van de Khan Academy - plus een geweldige spreker - Yu-kai Chou - voor de President’s Choice-sessie waar we meer te weten komen over gamification en motivatie. Het is duidelijk dat dit een ICCA-congres is dat niemand kan missen.