EventGoodies en bluepurple/events bundelen krachten

Samira Salman van EventGoodies en Melanie Westdijk van bluepurple/events gaan samenwerken om zo meer eventplanners te helpen waardevolle evenementen te organiseren.

De twee eigenaren hebben ieder een inspiratie- en kennisplatform voor eventplanners. Ze hebben dezelfde ambities en door de samenwerking verwachten ze deze sneller te kunnen bereiken.

Meer inspiratie en tools voor eventplanners

De twee eigenaren hebben ambitieuze doelen. Ze willen het grootste inspiratie- en kennisplatform voor eventplanners worden van Nederland. Tot nu toe werkten ze als eenpitters met hulp van gastbloggers.
“Het was voor ons eigenlijk best een logische stap om samen verder te gaan. Ik ben erg gefocust op het maken van content om eventplanners te inspireren, maar had een uitdaging om een goed verdienmodel neer te zetten. Terwijl Melanie juist commerciëler is, praktische templates & tools verkoopt en een online training omgeving aan het opzetten is en meer mensen wilt bereiken.” vertelt Samira.
Melanie voegt eraan toe: “En aangezien we elkaar dus enorm goed aanvullen in kwaliteiten, maar tegelijkertijd precies dezelfde event visie hebben, is het een enorm goede en vooral ook logische match! 1+1=3. Samen hopen we véél meer organisatoren te mogen inspireren en helpen waardevolle (online) events te organiseren!”

Elk platform krijgt een eigen focus

EventGoodies gaat zich focussen op inspiratie over giveaways en relatiegeschenken. Alle artikelen die hier niet over gaan, worden de komende weken overgezet naar bluepurple/events.
Samira zegt daarover: “Het is straks voor lezers veel duidelijker wat ze kunnen verwachten op de sites. Voor inspiratie over leuke, vernieuwende en veelal duurzame giveaways ga je naar EventGoodies en wil je meer de diepte in over het organiseren van evenementen, dan ga je naar bluepurple/events”.
Ga voor meer informatie naar www.eventgoodies.nl en www.bluepurpleevents.nl.