VisitBrabant Convention Bureau is een onafhankelijke service-organisatie voor meetingplanners, PCO’s en andere professionals die ondersteuning wensen bij het vinden van de perfecte locatie voor meetings, incentives, conferenties en/of events. Van een board meeting in ’s-Hertogenbosch tot een internationale kennisconferentie in Eindhoven of Helmond, Brabant biedt eindeloze mogelijkheden als centrum van kennis, innovatie, creativiteit en gastvrijheid.

VisitBrabant is de destinatiemarketingorganisatie van Brabant. Wij laten zien wat Brabant te bieden heeft voor bewoners, voor nationale en internationale bezoekers. Zodat ondernemers, regio’s, steden en dorpen, natuur, cultuur en evenementen de aandacht én de bezoekers krijgen die ze verdienen. De juiste bezoekers op de juiste plek, die langer blijven én ook graag nog eens terugkomen, dat is het doel van VisitBrabant. En dat doen we voor Brabant; door de bestedingen van deze bezoekers is het leisure-aanbod in Brabant voor inwoners omvangrijker en van betere kwaliteit en het levert veel werkgelegenheid. 

VisitBrabant is een stichting zonder winstoogmerk en is gevestigd in de voormalige Koninklijke Leerfabriek (KVL) in Oisterwijk.

 

 

 

 

Almijstraat 14
5051 PA Oisterwijk
Nederland
Telefoon: 
+31 (0)133030390