Sinds 1971 is Rotterdam Ahoy een unieke evenementenaccommodatie in Nederland vanwege haar multifunctionaliteit. De Ahoy Arena wordt voornamelijk gebruikt voor grote concerten, sporttoernooien, familieshows en conferenties en de Beurs- & Evenementenhallen, variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2, voor onder meer beurzen en bedrijfsfeesten.

In 2020 openden de deuren van het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en RTM Stage (concertzaal en auditorium/theater). RTM Stage is behalve een eigentijdse concertlocatie met uitstekende akoestiek en perfecte zichtlijnen een high-end zaal die in een mum van tijd kan worden omgetoverd tot een van de grootste theaterzalen van Nederland.

RTM Stage is hét nieuwe podium voor muziek, comedy, theater en inspirerende sprekers. Met een capaciteit van 2.863 tot ca. 4.000 comfortabele stoelen en een live concertbeleving voor 7.819 personen. Het RACC beschikt over 35 vergaderruimtes en mooie en ruime foyers. Met ook kleine ruimtes is Ahoy niet alleen de plek voor grote conferenties, maar biedt het ook ruimte voor kleinschalige bijeenkomsten als vergaderingen en presentaties. De ruimtes variëren van grootte (50 tot 2.800 personen).

Als u iets organiseert, gaat u op zoek naar de ideale locatie. Een locatie die perfect past bij de uitstraling van uw organisatie en het doel dat u voor ogen heeft. Een plek waar u uw specifieke wensen en ideeën kunt realiseren. Rotterdam Ahoy biedt ruimte voor business, communicatie en entertainment en is hét podium voor positieve ervaringen waar plezier, creativiteit, ontwikkeling en succes centraal staan. Bij Ahoy krijgt u alle ondersteuning die u zich maar kunt wensen om uw idee tot een succes te maken. Van Ahoy kunt u echt uw thuishaven maken.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.ahoy.nl.

Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Nederland
Telefoon: 
+31 (0)10 2933243
Fax: 
010-2933518