Sinds 1971 is Rotterdam Ahoy vanwege haar multifunctionaliteit een unieke evenementenaccommodatie in Nederland. De Ahoy Arena biedt plek aan 16.500 bezoekers en wordt voornamelijk gebruikt voor grote concerten, sporttoernooien, familieshows en conferenties. In de Beurs- & Evenementenhallen, variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2, vinden onder meer beurzen en feesten plaats.

State-of-the-art congrescentrum

In 2020 openden de deuren van het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en RTM Stage (concertzaal en auditorium/theater). Het RACC beschikt over 35 vergaderruimtes en mooie en ruime foyers. Met zowel grote als kleine ruimtes is Ahoy niet alleen de plek voor grote (internationale) congressen, maar biedt het ook ruimte voor kleinschalige bijeenkomsten als vergaderingen en presentaties (50 tot 2.800 personen).Met een totale capaciteit van 7.819 personen is RTM Stage hét nieuwe podium voor muziek, comedy, theater en inspirerende sprekers. Daarnaast is RTM Stage behalve een eigentijdse concertlocatie met uitstekende akoestiek en perfecte zichtlijnen, een high-end zaal die in een mum van tijd kan worden omgetoverd tot een van de grootste theaterzalen van Nederland met 2.863 tot ca. 4.000 comfortabele stoelen.

Meer dan 50 jaar ervaring

Als u een event organiseert, gaat u op zoek naar de ideale locatie. Een locatie die perfect past bij de uitstraling van uw organisatie en het doel dat u voor ogen heeft. Een plek waar u uw specifieke wensen en ideeën kunt realiseren. Rotterdam Ahoy biedt al meer dan 50 jaar ruimte voor business, communicatie en entertainment. Daarnaast bieden we hét podium voor positieve ervaringen waar plezier, creativiteit, ontwikkeling en succes centraal staan. Bij Ahoy krijgt u alle ondersteuning om uw idee tot een succes te maken.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.ahoy.nl.

Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Nederland
Telefoon: 
+31 (0)10 2933300
Fax: 
010-2933518