Preferred is een onafhankelijke hotel specialist met ruime ervaring op het gebied van hotelreserveringen voor congressen.
 

U organiseert een congres of bijeenkomst waarbij uw deelnemers overnachten.
Preferred biedt u de online Room Kit.
Hiermee kunnen uw deelnemers zelf een kamer reserveren wijzigen of annuleren.
Deze service van Preferred is kosteloos waarbij u tevens profiteert van onze gunstige hoteltarieven.

Preferred is een onafhankelijke hotelspecialist met ruime ervaring op het gebied van hotelreserveringen voor congressen. Preferred ontwikkelde op basis van die ervaring een online tool: de Room Kit. Uw deelnemer kan hiermee in door ons geplaatste kamerblokken zelf reserveren, wijzigen of zelfs annuleren. Flexibiliteit voorop. Reserveringen voor bijvoorbeeld de organisatie of sprekers kunnen ook direct gemaakt worden, zonder gebruik te maken van de online tool. U bepaalt.
Uw deelnemer kan daarnaast ook zelf eenvoudig contact opnemen met het team van Preferred voor speciale verzoeken.

De service van Preferred is kosteloos waarbij onder meer geprofiteerd wordt van gunstige Preferred hoteltarieven. Bijvoorbeeld met laagste prijs garantie of andere interessante condities;  wijzigen of annuleren tot kort voor aankomst. De service is kosteloos voor de opdrachtgever en ook aan de gast worden geen kosten berekend. Uw gasten betalen zelf in het hotel of u stuurt een factuur, de tarieven zijn volledig transparant.

Kwaliteit staat centraal waardoor Preferred al vele congresbureaus, organisaties en beurs- en congreslocaties tot haar vaste relaties mag rekenen.. Referentie: tijdens het EU Voorzitterschap maakte het Ministerie van Buitenlandse Zaken gebruik van onze Room Kit.

Naast overnachtingen voor congressen, reserveert Preferred accommodaties voor individuele zakelijke reizigers, groepen, en vergaderingen.

 

 

het Prooyen 3
1141 VD Monnickendam
Nederland
Telefoon: 
+31 (0)299 656527