Pauwels Congress Organisers (PCO) is een congresorganisatiebureau in hartje Maastricht, met een team dat vele jaren ervaring heeft op het gebied van congres- en evenementenorganisatie.

Multidisciplinair congresorganisatiebureau
Pauwels Congress Organisers (PCO) is een ervaren full service congresorganisatiebureau dat gevestigd is in hartje Maastricht. Ons team heeft veel ervaring met het organiseren en coördineren van allerhande congressen. Van grote wetenschappelijke congressen tot sfeervolle bedrijfsevenementen en de ledenadministratie van uw associatie. Groot, klein, eendaags, meerdaags, nationaal of internationaal. Vanuit Maastricht organiseren wij in heel Europa. Wij kunnen al het werk van deelnemersregistratie tot afhandeling voor onze rekening nemen. Organiseren zit immers in ons bloed. Van A tot en met Z tot in de kleinste details, of slechts een gedeelte ervan. Wat u wilt. Dat is wat u van een Professional Congress Organiser (PCO) verwacht.

Gepassioneerde professionals
PCO bestaat uit een team van gedreven vakmensen: Susanne Pauwels, Susan Verkou, Ilona Vermeeren, Joeri Slangen en Lahdy Lauvenberg. Zo kennen onze projectmanagers de wereld van de congressen en evenementen als geen ander. Ze zijn de spinnen in het web. Eén aanspreekpunt voor uw project. Van alle details op de hoogte. De projectmanagers zijn niet alleen úw aanspreekpunt, maar coördineren ook alle vragen van bezoekers, exposanten en sprekers. Het team van PCO is door de jarenlange samenwerking optimaal op elkaar ingespeeld.

 

Verwachtingen overtreffen

Uw congres is bij Pauwels Congress Organisers in goede handen. Onze knowhow en ervaring, proactieve houding, inlevingsvermogen en accurate werkwijze onderscheiden ons. U kunt elk congres of evenement aan ons toevertrouwen. Wij gaan met u aan tafel, bespreken de wensen en mogelijkheden en adviseren u. Bij ons is ‘gewoon’ niet goed genoeg; ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen. Bijzonder is dat PCO multidisciplinair inzetbaar is. Onze kennis en ervaring reikt ver; van communicatie en financiën tot registratie, secretariaat en on-site management. Indien nodig regelen wij het en zijn we erbij. PCO maakt van elk congres een inspirerend evenement.

Doen waar we goed in zijn
Naast congressen- en evenementenorganisatie, kunnen wij u ook van dienst zijn bij uw deelnemersregistratie, ledenadministratie, abstracthandling of expositiehandling. Allemaal vakgebieden op zich die wij met veel passie en gedrevenheid tot in de kleinste puntjes voor u verzorgen. Want daar zijn we goed in. Dan kunt u zich bezighouden met dingen waar u goed in bent.

Lees op onze website www.pauwelspco.nl welke meerwaarde wij kunnen bieden. Knowhow en betrouwbaarheid zijn onze kernwaardes. We heten natuurlijk niet voor niets PCO!

Avenue Ceramique 222
6221 KX Maastricht
Nederland
Telefoon: 
+31 (0)43 3218180
Fax: 
043-3214370