Congress by design – It’s all about Partnership!

Uw congres is succesvol wanneer uw doel om informatie over te brengen en te netwerken is geslaagd. Om dit te bereiken moeten alle facetten tot in detail zijn verzorgd. Hiervoor hebt u behoefte aan een betrouwbare partner met de ervaring en know how om u te ontzorgen.

Congress by design onderscheidt zich door een persoonlijke, intensieve samenwerking die erop is gericht om u al het werk omtrent het organiseren en runnen van uw congres uit handen te nemen. Hierdoor kunt u zich bezig houden met uw core business en datgene waar u goed in bent.

Congress by design ziet het als een uitdaging om samen met u een congres neer te zetten dat vlekkeloos verloopt en aan alle verwachtingen van u en uw gasten voldoet.

Niet voor niets noemt het bedrijf zich “Congress by design”: unieke congressen samen met u en voor u ontworpen. Congress by design werkt voor u en ondersteunt u waar u maar wilt. Het bedrijf ontwerpt, organiseert en biedt nazorg terwijl u nergens naar om hoeft te kijken. U profiteert van een transparante organisatie, korte communicatielijnen en vaste contactpersonen.

Congress by design zorgt samen met u voor een onvergetelijk congres.

Kloosterweg 6c
3481 XC Harmelen
Nederland
Telefoon: 
+31 (0)88 0898101
Fax: 
+31 (0)88 0898109