Rijksmonument Beurs van Berlage
In het hart van het historische centrum van Amsterdam staat Rijksmonument Beurs van Berlage. Dit authentieke gebouw huisvestte van oorsprong onder andere de Effectenbeurs en maakte deel uit van menig historisch evenement. Het gebouw werd geopend in 1903 en bijna 100 jaar later was het de trouwlocatie van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima.

Uw gasten inspireren doet u op een locatie als deze, voorzien van state-of-the-art techniek en inrichting genieten zij van kwaliteit die deze toplocatie verdient. Met 25 verschillende zalen, van de grootste overdekte zaal in het centrum van Amsterdam tot diverse breakout rooms en alles wat daartussen zit, is dit gebouw zeer geschikt voor congressen tot 1300 deelnemers, sit down diners tot 1.200 gasten en feesten tot 2.500 personen.

Bereikbaarheid
Beurs van Berlage ligt op drie minuten loopafstand van het Amsterdam Centraal Station welke een zeer goede nationale en internationale verbinding heeft via onder andere Schiphol Airport. Komen uw gasten liever met de auto, dan parkeren ze deze op een van de 3.000 parkeerplaatsen die in de directe omgeving van de Beurs van Berlage liggen. Hier vandaan is het slechts 3 tot 8 minuten lopen naar de Beurs van Berlage.

In de directe nabijheid zijn ongeveer 4.000 hotelkamers aanwezig. Met een aantal hotels heeft de Beurs van Berlage afspraken gemaakt, hierdoor weten wij zeker dat uw gasten in een kwalitatief hoogstaand hotel terecht komen en voor een schappelijke prijs. Ook als uw gasten zelf voor de hotelkamers dienen te betalen rekenen wij voor deze service geen kosten.

Meest gewilde locatie van Amsterdam
Door de diversiteit van de 25 zalen biedt deze locatie legio mogelijkheden. Een glasvezelnetwerk voor uw Wi-Fi verbinding, superieure audio en state-of-the-art visuele en verlichtingstechnieken in elke zaal maken al uw wensen mogelijk. Moderne faciliteiten gaan hand in hand met een bijzondere, inspirerende sfeer. De verscheidenheid aan zalen, de mogelijke combinaties ervan en de uitgebreide technische voorzieningen maken dit tot een van de meest gewilde locaties van Amsterdam.

Damrak 243
1012 ZJ Amsterdam
Nederland
Telefoon: 
+31 (0)20 531 33 55