Apeldoorn Partners werkt aan het vermarkten en ontwikkelen van Apeldoorn als 'Royale en Groene stad' met als doel de lokale economie te versterken. De komende jaren staan in het teken van het ontwikkelen van aanbod in de binnenstad en het buitengebied van Apeldoorn dat het imago van de Royale en Groene stad bevestigt. Daarnaast richt de nieuwe organisatie zich op acquisitie op imagobevestigende congressen en het coördineren van imagobevestigende evenementen in Apeldoorn.  

Congressen in Apeldoorn

De centrale ligging in Nederland, de perfecte combinatie van een stedelijke omgeving met de natuur van de Veluwe en het aanbod van inspirerende locaties maken Apeldoorn tot een ideale uitvalsbasis om elkaar zakelijk te ontmoeten.

In en rondom Apeldoorn bevinden zich een groot aantal karakteristieke en bijzondere locaties die geschikt zijn voor zakelijke evenementen. Veel van deze locaties kennen een lange historie met het Koninklijk huis, maar ook vind je er bijvoorbeeld historisch zendstation Radio Kootwijk, het industriële terrein van de voormalige Zwitsal fabriek, multifunctioneel sportcomplex Omnisport en het duurzame congrescentrum van de Apenheul.

Nog mooier is dat je de locatie, overnachting, side-programma enzovoorts met één organisatie af kan stemmen. Zij ontzorgen en nemen de rol van bemiddelaar in tussen jou en de locaties, door al het voorbereidende werk uit handen te nemen: adviseren over de meest geschikte locaties, beschikbaarheid checken en het offerte-traject. Zij kennen de locaties door en door en denken graag mee wat er bij jullie past. En dat allemaal kosteloos, om jouw zakelijk evenement tot een succes te maken!

Een greep uit de locaties in Apeldoorn:

  • Radio Kootwijk: Historisch zendstation midden in de natuur
  • De Apenheul: (Duurzaam) vergaderen tussen de apen!
  • Congrescentrum Orpheus: een moderne en flexibele locatie in de top 5 van grootste theaters van Nederland.
  • Paleis Het Loo: Koninklijk Paleis met straks vanaf 2023 royale zakelijke mogelijkheden.
  • Parc Spelderholt: Prachtig kasteel, kleinschalig en sfeervol in het groen.
  • Citylounge: De voormalig bankkluizen zijn omgetoverd tot een unieke en stijlvolle meeting en event locatie.
  • Omnisport: door de A-status zijn zij de enige locatie in Nederland waar Europese en Wereldkampioenschappen baanwielrennen en atletiek mogen worden gehouden. Maar ook meetings, beurzen en evenementen vinden hun plek in dit imposante complex.
  • Hotellocaties zoals Van der Valk de Cantharel en Van der Valk Apeldoorn. Bilderberg Hotel de Keizerskroon en Charme Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren

Bekijk alle locaties hier

Bekijk hier ook de digitale brochure

Vosselmanstraat 299 (CODA)
7311 CL Apeldoorn
Nederland