Uitreiking Nationale Meeting Award

16 maart 2020
Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Op 16 maart worden voor de 5e keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt; de onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Thema van het event is: 'De 4 fases van verduurzaming op het gebied van o.a. F&B en marketing'.

Voorafgaande aan de award uitreiking kun je deelnemen aan een inhoudelijk en interactief kennisprogramma, bestaande uit een keynote van André Nijhof, Professor Sustainable Business and Stewardship aan Nyenrode, en 4 Powertalks over (quick wins in) verduurzaming. Er zijn 2 rondes, dus je kan aan twee van de 4 Powertalks deelnemen. Verdere informatie volgt!

Programma
14.00 – 14.30 uur: Inloop en registratie
14.45 – 17.00 uur: Keynote speaker prof. dr. Nijhof en 4 Powertalks
17.00 – 20.00 uur: Netwerkborrel, walking dinner en awardshow.
Aansluitend is het mogelijk na te borrelen in de hotelbar beneden.

Kosten
Genomineerde locaties ontvangen 2 vrije toegangskaarten. Alle overige kaarten kosten €49,00 per persoon voor het gehele programma. CLC-VECTA leden en corporate eventmanagers (dus geen banquetingmanager, eventmanagers van congres- en vergaderlocaties e/o afgeleiden daarvan) hebben vrije toegang.

Annulering / No-show
Bij annulering binnen 48 uur voor het event wordt er achteraf een factuur ad. € 49,00 p.p. verstuurd. Het betreffende bedrag zal dan aan een nader te bepalen duurzaam doel worden overgemaakt.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden.