Regio Zwolle site visit

13 januari 2023
Zwolle

Ontdek de mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten in Zwolle. Met economische sectoren zoals ICT/E-commerce en Health en de ambitie van economische topregio van Nederland timmert de Regio Zwolle hard aan de weg. De regio biedt met haar centrale ligging en vele mogelijkheden een goede uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten.

Op vrijdag 13 januari organiseert Congresregio Zwolle een site visit voor congresorganisatoren en meetingplanners. Maak kennis met de stad en locaties tijdens een uitgebreid en verrassend programma inclusief lunch en een afsluitende borrel.

Dompel je onder in de bruisende binnenstad van Zwolle tijdens een stadswandeling onder leiding van een gids. Je loopt langs de Zwolse highlights zoals Museum de Fundatie en de Sassenpoort. Een bezoek aan de Nieuwe Buitensoci√ęteit, Lumen Hotel & Events en Schouwburg Odeon kan natuurlijk niet ontbreken.

Op een prachtige locatie aan de oevers van de Vecht in Dalfsen bezoeken wij ook hotel Mooirivier en waan je je bijna op een ander continent. Maak kennis met de andere deelnemers en de mogelijkheden van Zwolle voor jouw bijeenkomsten!

De Regio Zwolle site visit start op vrijdag 13 januari om 09.30 uur en zal rond 16.30 uur eindigen.

Ben jij een meetingplanner of congresorganisator en organiseer je geregeld zakelijke evenementen? Meld je dan nu aan voor de site visit 2023! Doe het snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.