MPI Explore, een online ontdekkingsreis

Tijdens MPI Explore op maandag 25 mei a.s zoeken we met elkaar de grenzen van online events op. Zoals altijd zijn we een proeftuin en dagen we onszelf uit om buiten de gebaande paden te treden. Want wie zegt dat een virtueel of hybride event saai moet zijn en er geen interactie kan plaatsvinden?

Naast dat we je een ijzersterk inhoudelijk programma bieden, nemen we je mee op ontdekkingsreis. We laten zien dat je ook met online events impact kunt hebben. Want ook online geldt…we keep changing the way you learn, meet and experience.

Explore the experience

We starten de dag met een online escape room. We ontdekken de kracht van muziek, voegen er spelelementen aan toe en gaan genieten van een borrel op locatie.

Explore your network

Samen leren, werken, lunchen, vragen, luisteren, brainstormen en borrelen. Tijdens het gehele programma brengen we jou op verschillende manieren in contact met de andere deelnemers.

Explore your knowledge

De inhoudelijke sessies zijn geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends en ontwikkelingen binnen de meeting en event industrie. Uiteraard hebben we het over de impact en gevolgen van COVID-19 en het organiseren van online events, maar ook thema's als customer experience, event design en creativiteit staan op het programma.

Registratie

Doe dit snel, want er zijn slechts 100 kaarten en alleen de eerste 25 aanmeldingen kunnen zich met voorrang aanmelden voor de exclusieve breakoutsessie met Steven van Belleghem.