MPI Event: Create

14 december 2020
n.t.b

De inhoudelijke sessies van het evenement wordt geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends binnen de meeting en event industrie: Experience Design, Event Marketing en Risk & Regulations. Elke van deze tracks bestaat uit twee interactieve sessies. Naast het leren van de theorie, ga je (inter)actief met de inhoud aan de slag.

Create by MPI

Dit evenement wordt onder leiding van experts vormgegeven tijdens de Summerschool. Dus laat je verrassen, dit event is "under construction".

Programma

09:30 – 12:00  "under construction"
12:00 – 13:00  Lunch
13:00 – 14:30  Deep dive kennissessie 1 
14:30 – 15:00  Pauze 
15:00 – 16:30  Deep dive kennissessie 2
16:30 – 18:00  Netwerkreceptie

Het exacte invulling van het event staat nog niet vast. Wel garanderen we je dat we je, net als bij alle evenementen van MPI Nederland, verrassen en inspireren met de manier waarop we je laten ontmoeten, beleven en leren.

Door verrassende spelelementen aan de evenementen van MPI Nederland toe te voegen zorgen we ervoor dat jij tijdens dit event nieuwe mensen ontmoet of je nieuwe dingen te weten komt over de mensen die je al dacht te kennen. 

Deze events zijn een proeftuin waar we je unieke concepten laten beleven. Hier worden nieuwe ideeën getest. Naast vakinhoudelijke kennis, doe je inspiratie en ideeën op die je morgen zelf kunt toepassen.

De inhoudelijke sessies van de evenementen worden geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends binnen de meeting en event industrie: Experience Design, Event Marketing en Risk & Regulations. Elke van deze  tracks bestaat uit twee interactieve sessies. Naast het leren van de theorie, ga je (inter)actief met de inhoud aan de slag.

Registratie

Ben jij een meeting en event professional met ambitie en op zoek naar verbinding met branchegenoten? Buyer, Supplier, MPI lid of niet, jij bent uitgenodigd! Dus meld je alvast aan voor dit event!