Gratis Digitale Roadshow voor Verenigingen

Bijeenkomsten zijn belangrijk voor de continuïteit van een vereniging. Het Event Design Collective biedt een methodologie die u helpt uw bijeenkomst optimaal te ontwerpen, rekening houdend met actuele ontwikkelingen zoals aansluiting met de next generation behouden, meer interactie met (potentiële) leden of het online gaan met events zonder meerwaarde te verliezen.

Strategische waarde van uw bijeenkomsten verhogen

Deze (gratis) kennismakingsworkshops (de aanmeldlinks vindt u onderaan) zijn bedoeld voor die verenigingsmedewerkers die als game changer willen kijken naar hun bijeenkomsten. We laten hen graag kennis maken met de event design methodologie aan de hand van het Event Canvas™  een instrument dat precies hiervoor is ontwikkeld. Er zijn 4 kansen om kennis te maken tijdens de roadshow die we speciaal ontwikkeld hebben voor (inter)nationale verenigingen in Nederland.  

Gedragsverandering

Samen creëert u events die, op een bewuste manier, het denken en gedrag verandert in de gewenste richting. Zodat betrokkenen (strategische) doelen kunnen realiseren op de korte én op de lange termijn. Verder zorgt voor heldere, eenduidige communicatie gedurende het gehele proces van ontwerp tot uitvoering met bestuur, deelnemers, sponsoren en andere betrokken partijen.

Nieuwsgierig geworden, benader ons voor meer informatie mail: ingrid@edco.global of schrijft u zich in voor een van de volgende workshops:
Dinsdag 30 juni 14.00 - 15.30 (Nederlandstalig) – Aanmelden

Donderdag  2 juli 16.00 - 17.30 (Engelstalig) - Aanmelden

Dinsdag 7 juli 10.00 - 11.30 (Nederlandstalig) - Aanmelden

Donderdag 9 juli 13.00 - 14.30 (Engelstalig) - Aanmelden