Laatste nieuws
 
 
  Video  
 

De leiders van 29 NAVO-bondgenoten en veel partnerlanden kwamen op 11 en 12 juli 2018 in Brussel bijeen voor een Top in het nieuwe hoofdkwartier van het Bondgenootschap. Voor een ‘walking dinner meeting’ in het omgebouwde Jubelpark Museum is Jacot gevraagd door DDMC Event Design en in opdracht van FOD – de Kanselarij van de Eerste Minister om de nodige vergader- en vertaaltechniek te verzorgen. Met een crew van 20 technici hebben wij 3 ruimtes opgebouwd, for House of Secretary Generals (Heads of State), Ministers of Foreign Affairs and Ministers of Defense .

Met de laatste innovatie op het gebied van discussietechniek, automatische camera regie, vertaal- en distributietechniek, heeft Jacot wederom haar expertise op congres techniek waar gemaakt. De ervaringen die opgedaan zijn tijdens vergelijkbare summits, hebben ondanks de korte aanlooptijd, tot een perfect resultaat geleid. Zowel de organisatie als leden van de Nato hebben bewondering uitgesproken voor de professionele aanpak, passie en toewijding van het projectteam.

Highlights
Op maat gemaakte oplossing voor 76 Multimedia, met geïntegreerde kanaal selectie en een assistentie mogelijkheid, , 64 vertaalcabine, in 3 zalen elk 3 dome camera’s, meer dan 20 verschillende video outputs naar meerdere locaties.“Dat een NATO Summit organisatorisch een challenge is, is een open deur intrappen.
Daarom zochten we naar partners met een toegevoegde waarde, stevige vergelijkbare referenties, een duidelijk plan van aanpak, de geschikte technische materialen en met een concurrentiële prijs. Jacot Audiovisueel paste perfect in dit plaatje.”

Gert Roscam
Technical producer Nato Summit Brussels 2018
DDMC Event Design“Zowel de samenwerking vooraf - tijdens de opbouw als tijdens het event liep zeer vlot. Alles verliep in een opperbeste stemming met een duidelijke open communicatie wat enkel het vlot verloop ten goede kwam. Geen vraag was te veel, geen aanpassing gebeurde met tegenzin. Er werd gebracht wat ze beloofden, binnen de tjd en met respect voor budget.
Een succesrijke samenwerking en hopelijk het begin van een lange reeks!”

Stijn Snaet
Production Director NATO Summit Brussels 2018
DDMC Event Design

Plaats op:
Datum: 9 november 2018
Bron: Jacot Technisch Bureau
Gerelateerde artikelen  
26-02-2018 Video Flitsinterview met De Gulden Belofte tijdens EventSummit 2018
04-10-2018 Video Flitsinterview met Van der Valk Business tijdens Event Summit 2018
18-05-2017 Nieuws Drie congresorganisatoren bundelen expertise
06-07-2016 Nieuws 18 conferenties met een unieke aanpak tijdens Nederlandse EU-voorzitterschap …
02-12-2019 Nieuws European Association Summit 2020: twee dagen in het teken van internationale …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,25 seconden.