Laatste nieuws
 
 
  Video  

Nicolette van Erven, Monique de Brabander en Miranda Schouten van Congress by design laten hun licht schijnen op toekomstige ontwikkelingen in de congresbranche. Ontwikkelingen die zij dagelijks meemaken in hun contact met klanten die een (inter)nationaal …

Datum: 24 november 2015
Bron: Congress by design Plaats op:

Nicky Klomp van Tolk en Vertaalcentrum Nederland (TVcN) legt op heldere wijze uit welke nieuwe ontwikkelingen zich binnen de congresmarkt voordoen. TVcN speelt ook in op de actualiteit m.b.t. de vluchtelingen. Ipad? Of start de video om een andere …

Datum: 19 oktober 2015
Bron: TVcN Tolk- en Vertaalcentrum Nederland Plaats op:

Ipad? Of start de video om een andere reden niet? Klik dan hier.

Datum: 1 juli 2015
    Plaats op:

Bekijk de mogelijkheden die de Efteling biedt voor zakelijke bijeenkomsten. Ipad? Start de video om een andere reden niet? Klik hier.

Datum: 25 mei 2015
    Plaats op:

Eline Buist licht toe hoe zakelijke bijeenkomsten in het groen plaatsvinden bij Landal Business Line, onderdeel van Landal Green Parks. 'Van de kantoortuin naar de echte tuin'

Datum: 6 mei 2015
    Plaats op:

Martijn Dekker, Senior Commercieel mamanger van Tivoli Vredenburg legt uit waarom Tivoli Vredenburg na 1 jaar open te zijn al zo succesvol is.

Datum: 6 mei 2015
    Plaats op:

ACS audiovisual solutions biedt meer dan alleen licht, beeld en geluid. Zij bouwen ook zalen voor congressen over de hele wereld en dat is uniek voor een audiovisueel bedrijf.  

Datum: 22 april 2015
Bron: ACS audiovisual solutions Plaats op:

Een impressie van het jaarlijkse relatie evenement van ACS audiovisual solutions met als titel: 'Sensory Experience'! Keep your eyes and ears open. Deze bijeenkomst vond plaats op dinsdag 21 april 2015.

Datum: 22 april 2015
Bron: ACS audiovisual solutions Plaats op:

Cees van der Maarel van Van der Maarel eventstyling legt tijdens Event 15 het belang uit van sfeer tijdens een bijeenkomst of congres vanuit de visie van learning en meeting: Inhoud van de boodschap is belangrijk, maar ook het creeeren van de juiste …

Datum: 22 april 2015
    Plaats op:

Een levendige impressie van de de evenementenvakbeurs Event die plaatsvond op 1 en 2 april 2015 in de Jaarbeurs Utrecht. 

Datum: 21 april 2015
    Plaats op:

Petra van Kesteren, sales manager van het Scheepvaartmuseum, legt tijdens Event 15 uit waarom je naar het Scheepvaartmuseum moet komen voor een congres of bijeenkomst.

Datum: 21 april 2015
    Plaats op:
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,17 seconden.