Laatste nieuws
 
 
  Video  

Halito!, intelligente software voor eventsbeheer, biedt een nieuwe update, een primeur! Ipad of ziet u om een andere oorzaak geen video? klik dan hier.

Datum: 7 december 2016
    Plaats op:

APEX Liviau combineert licht, video en audio in één apparaat voor ondermeer congresaccommodaties. Ipad of ziet u om een andere oorzaak geen video? klik dan hier.

Datum: 7 december 2016
    Plaats op:

Leisure King is een reserveringssysteem voor kleinere aanbieders van bijvoorbeeld sloep of fietsverhuurders. Ipad of ziet u om een andere oorzaak geen video? klik dan hier.

Datum: 1 december 2016
    Plaats op:

Jacobs Travel biedt allerlei soorten van vervoer voor allerlei soorten events en ontzorgt daarmee de klant.  Ipad of ziet u om een andere oorzaak geen video? klik dan hier.

Datum: 1 december 2016
    Plaats op:

Fletcher Hotels heeft 73 locaties in Nederland met veel mogelijkheden voor de zakelijke markt.

Datum: 25 november 2016
    Plaats op:

Eventpartners maakt uitgebreide registratieformulieren in het brede spectrum van de B2B markt, zoals bijvoorbeeld Tefaf, inclusief de levering van de badge met scanmogelijkheden.  Ipad of ziet u om een andere oorzaak geen video? klik dan hier.

Datum: 25 november 2016
    Plaats op:

De Efteling Meetings & Events vertelt het verhaal van de opdrachtgever op een manier waardoor de boodschap van de klant zo goed mogelijk beklijft. Daarbij wordt De Efteling als decor gebruikt. In deze video een zakelijke rondleiding met Eveline Thomassen …

Datum: 10 november 2016
Bron: Efteling B.V. Plaats op:

TVcN presenteert voor de allereerste keer haar totale congresteam. Ipad of ziet u om een andere oorzaak geen video? klik dan hier.

Datum: 9 november 2016
Bron: TVcN Tolk- en Vertaalcentrum Nederland Plaats op:

EMansion bouwen oplossingen voor interactieve virtuele belevenissen. Beleving zonder fysieke aanwezigheid. Ipad of ziet u om een andere oorzaak geen video? klik dan hier.

Datum: 9 november 2016
    Plaats op:

Van der Maarel biedt met Event styling totaal styling van elke bijeenkomst  Ipad of ziet u om een andere oorzaak geen video? klik dan hier.

Datum: 1 november 2016
    Plaats op:

Van der Valk Business richt zich op de MICE markt met één aanspreekpunt.

Datum: 1 november 2016
    Plaats op:

Wegmetde baas.nl is een B2B portal waar bedrijfsuitjes zich presenteren.  Ipad of ziet u om een andere oorzaak geen video? klik dan hier.

Datum: 26 oktober 2016
    Plaats op:

Ricarda Gras van Congrestolken legt uit wat congrestolken precies doen. Ipad of ziet u om een andere oorzaak geen video? klik dan hier.

Datum: 26 oktober 2016
    Plaats op:
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,16 seconden.