Laatste nieuws
 
 
  Video  

Dirk Hengst legt uit waarom een zakelijke bijeenkomst in Friesland moet plaatsvinden. De website 'Meet in Friesland' helpt daarbij. 

Datum: 21 maart 2017
    Plaats op:

Maaspoort Sports & Events in Den Bosch is ook zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten waarbij de link met topsport altijd aanwezig is.

Datum: 21 maart 2017
    Plaats op:

Congres Bureau Haarlem vertegenwoordigt 25 congreslocaties in de compacte stad Haarlem voor zakelijke bijeenkomsten.

Datum: 21 maart 2017
    Plaats op:

GIA in Den Haag is een nieuwe grote locatie voor beurzen en zakelijke bijeenkomsten. 

Datum: 21 maart 2017
    Plaats op:

Martijn Huisman legt de werking uit van een nieuwe Escape Game geschikt voor vele zakelijke groepen op alle mogelijke locaties. Erg leuk voor een incentive.

Datum: 21 maart 2017
    Plaats op:

Deutsche Hospitality is de nieuwe naam van de Steigenberger groep. Maria Hansen legt uit waarom deze nieuwe branding noodzakelijk was. Het gaat om Duitse degelijkheid. 

Datum: 21 maart 2017
    Plaats op:

De Meervaart, bekend van diverse TV programma's, is een echte Amsterdamse locatie net buiten de ring waardoor de bereikbaarheid gewaarborgd is met meerdere zalen voor meerdere groepen tegelijk.

Datum: 21 maart 2017
    Plaats op:

Berend Bouwman maakt bekend dat de volgende EvenementenContact in 2018 naar Amsterdam komt onder de nieuwe naam EventSummit. Amsterdam RAI, bekend als een locatie met vele zalen, verhuurt ook aan kleine groepjes (bijv. 10 personen). 

Datum: 21 maart 2017
    Plaats op:

Nicky Klomp, Manager Marketing en Branche Manager Conference interpreters service TVcN ( ManpowerGroup company) en Gerard Jansen, CEO & Sales Executive Presence Translate & Interact vertellen vol enthousiasme over het nieuwe multilingual platform …

Datum: 20 februari 2017
Bron: TVcN Tolk- en Vertaalcentrum Nederland Plaats op:

Michiel Lindenbergh, Commercial Director Beurs van Berlage Conference Centre, vertelt over de gerealiseerde plannen van de afgelopen 2 jaar en de ambitie voor de toekomst om het 'beste congrescentrum van Nederland' te worden.  "We gaan voor …

Datum: 15 februari 2017
Bron: Beurs van Berlage Plaats op:

Datum: 6 februari 2017
    Plaats op:

Datum: 23 januari 2017
    Plaats op:

Met tafellakensessies breng je de deelnemers op een bijeenkomst met elkaar in gesprek. Erik Peekel (Aaaaha! the Actor Factory BV) legt uit hoe dit precies werkt.

Datum: 19 januari 2017
Bron: Aaaaha! The Actor Factory BV Plaats op:
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,18 seconden.