Nieuws  
 

Een nieuwe hotspot voor zakenreizigers, toeristen en Amsterdammers

  • Het bouwproces van ruim drie jaar is klaar, het viersterren nhow Amsterdam RAI is op 10 januari geopend.
  • Het nu al iconische gebouw tussen de RAI en de A10 is ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau OMA.
  • Het interieur bevat kleuren en patronen uit de hele wereld; het ontwerp stimuleert inspiratie en creativiteit.
  • nhow Amsterdam RAI heeft 650 hotelkamers, negen multifunctionele event-ruimtes op de 23ste verdieping en ligt op tien minuten rijden van Schiphol.
  • nhow is het lifestyle merk van NH Hotel Group, dat een inspirerende en verrassende hotelervaring biedt in creatieve steden.

Zowel in Amsterdam als in de wereldwijde reis- en hotelbranche werd er enthousiast uitgekeken naar de opening van nhow Amsterdam RAI. Op 10 januari is het tweede nhow hotel in Nederland geopend. General Manager Hermann Spatt verwelkomde persoonlijk de eerste gasten.

The Culture’s Hub

nhow Amsterdam RAI is de nieuwe sociale en multiculturele hub van Amsterdam. Hermann Spatt legt uit: “Bij nhow vinden wij dat een hotel een bruisende hotspot moet zijn in een stad; een kruispunt van mensen, ideeën, kunst, gastronomie en culturele avonturen. Wij richten ons op toeristen, zakelijke reizigers en Amsterdammers. Het interieur design van het nu al iconische gebouw symboliseert de culturele smeltkroes die Amsterdam al ruim 400 jaar is. We nodigen iedereen uit om langs te komen en nhow zelf te ervaren.”

nhow Amsterdam RAI, Restaurant

Multicultureel en multifunctioneel

nhow Amsterdam RAI heeft zes verschillende kamerdesigns en vier verschillende kamertypen. In de 650 hotelkamers en openbare ruimtes creëren invloeden uit de hele wereld een spannende mix van kleuren en patronen. Zes unieke kamerontwerpen zijn geïnspireerd op de zes richtingen waarnaar de hoeken van het gebouw wijzen: Zuid, Oost, Noord, Zuidwest, Zuidoost en Noordwest.

Het hotel is een unieke locatie voor meetings en events, met negen verschillende ruimtes op de 23ste etage die een waanzinnig uitzicht over Amsterdam bieden.

In de lounge op de eerste etage kunnen zowel internationale gasten als locals werken en netwerken. THE ENTOURAGE GROUP lanceert op de bovenste verdieping op 91 meter hoogte een Kitchen & Bar en Lounge & Bar met een panoramisch uitzicht over de stad. Het hotel ligt op het RAI-complex, in de driehoek van de Europa Boulevard, de ringweg A10 en RAI Amsterdam. Schiphol Airport is tien minuten met de auto of trein en met de tram sta je binnen zes minuten op het Dam plein.

Uitbreiding van nhow in Noord Europa

Het is een bruisende start van 2020 voor Maarten Markus, Managing Director Northern Europe van NH Hotel Group: “We zijn tien dagen in het nieuwe jaar en openen dit jaar al ons tweede nhow hotel. nhow London opende op 2 januari en het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux, nhow Amsterdam RAI, volgt vandaag. We leggen de lat hoog om gasten ervaringen met een twist te bieden, in dit geval letterlijk met het 91 meter hoge gebouw. Ik ben erg trots dat we zakenreizigers en toeristen twee splinternieuwe, buitengewone hotels kunnen aanbieden.”

Headquarter hotel van RAI Amsterdam

Het hotel is perfect voor organisatoren, exposanten en bezoekers van nationale en internationale evenementen in RAI Amsterdam. Maurits van der Sluis, COO van RAI Amsterdam, voegt daaraan toe: “Als multiculturele hotspot zal het hotel de thuisbasis zijn voor organisatoren, exposanten en bezoekers van nationale en internationale evenementen. Hiermee versterkt RAI Amsterdam haar concurrentiepositie op de internationale beurs- en congresmarkt en voegt iets bijzonders toe aan de stad Amsterdam.”

Plaats op:
Datum: 13 januari 2020
Gerelateerde artikelen  
21-04-2016 Nieuws 3D LEGO® model van nhow Amsterdam RAI hotel onthuld tijdens IMEX Frankfurt
01-10-2018 Nieuws nhow Amsterdam RAI: onthulling thema ‘diversiteit’ en interieur design
26-10-2016 Nieuws Bouw Hotel Nhow Amsterdam RAI van start
13-02-2019 Nieuws Nhow Amsterdam RAI bereikt het hoogste punt
25-09-2019 Nieuws On the Move - september 2019 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,78 seconden.