Nieuws  
 

Hotel 46 is het Beste Hotel van Nederland volgens Hotels.nl - Lucas Petit neemt Landgoed Duin & Kruidberg over van ABN AMRO - NH Hotel Group neemt acht luxe hotels over uit voormalige Boscolo Group


Hotel 46 is het Beste Hotel van Nederland volgens Hotels.nl

Volgens de gasten van Hotels.nl is Hotel 46 in Wintelre de nummer 1 van Nederland.
Dit gloednieuwe hotel heeft nog geen jaar geleden de deuren geopend en heeft een reviewscore van maar liefst 9.4 en wordt daarmee op de voet gevolgd door Hotel Maassluis met een 9.3 en Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk met een 9.2. In de reviews zijn gasten vol lof over de ruime kamers, het vriendelijke personeel en de goede keuken van hotel restaurant Craft. Naast de award voor beste Hotel van Nederland wonnen ze ook de award voor Beste Nieuwkomer.


Lucas Petit neemt Landgoed Duin & Kruidberg over van ABN AMRO

Landgoed Duin & Kruidberg is onlangs overgenomen door Hoscom van ABN AMRO.
Hoscom is een mpo (multi property owner) en gespecialiseerd in het exploiteren van hotels met behoud van eigen identiteit. Eigenaar Lucas Petit zal deze identiteit waarborgen. Voor Duin & Kruidberg betekent dat de overname extra mogelijkheden biedt om zich binnen Hoscom verder te ontwikkelen.


NH Hotel Group neemt acht luxe hotels over uit voormalige Boscolo Group

NH Hotel Group heeft een overeenkomst gesloten met Covivio, een van de grootste vastgoedbeheerders in Europa, voor de overname van de exploitatie van acht luxe hotels in Frankrijk en Oost-Europa. Na de overname door Covivio van acht premium hotels die voorheen onderdeel waren van de Boscolo Group, zijn de vastgoedbeheerder en NH Hotel Group overeengekomen dat NH Hotel Group deze hotels gaat runnen.

Plaats op:
Datum: 8 januari 2020
Gerelateerde artikelen  
30-03-2007 Nieuws Eden Hotel Group neemt Sofitel Den Haag over
28-12-2006 Nieuws Eden Hotel Groep koopt Holiday Inn Eindhoven
08-07-2013 Nieuws Best scorende hotels uit de Terras Top 100
13-08-2012 Nieuws Steigenberger breidt uit op belangrijke transportknooppunten in Europa
10-01-2019 Nieuws Hotelgasten kiezen beste Hotels van Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,85 seconden.