Nieuws  
 

Tim Berendsen, nieuwe directeur Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk - Kikuhiko Okura benoemd tot president en corporate advisor van Hotel Okura Company - Evelien Kunst Director of Sales Radisson Blu Palace Hotel & Ibis Styles Haarlem City - Ivo Kranendonk en Bart Olinga nieuwe General Managers van Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach en Apollo Hotel Groningen


Tim Berendsen, nieuwe directeur Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Vanaf 1 januari heeft Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk Tim Berendsen als nieuwe directeur. Tim is al 5 jaar werkzaam als operationeel manager bij de evenementen- en vergaderlocatie in het Noord-Brabantse Hoeven. De laatste jaren heeft Berendsen gebouwd aan een sterke organisatie zowel voor- als achter de schermen. “Gastvrijheid en flexibiliteit zijn de pijlers van onze organisatie,” getuige de onlangs gewonnen award voor Beste vergaderlocatie van Noord-Brabant en nominatie voor de Brabant Gastvrij award.
De vernieuwde Uythofzaal is een van de eerste projecten in de ambitieuze toekomstplannen van Bovendonk. Gefaseerd worden de 11 vergaderzalen, 93 hotelkamers en parkeerfaciliteiten naar een hoger niveau gebracht.


Kikuhiko Okura benoemd tot president en corporate advisor van Hotel Okura Company

Kikuhiko Okura is benoemd tot President van zowel Okura Europe BV als van Hotel Okura Amsterdam en tot Corporate Advisor van Hotel Okura Company Ltd in Japan. De heer Okura werkt vanuit Hotel Okura Amsterdam.
Kikuhiko Okura heeft uitgebreide internationale ervaring opgedaan in de financiële sector in zowel de Verenigde Staten als Japan. Voor zijn benoeming bij Hotel Okura Co., Ltd. bekleedde hij de functie van managing mirector bij Brown Brothers Harriman. Vooruitlopend op de toekomstige pensionering van de heer Van Aelst, Executive Vice Chairman van Hotel Okura Co., Ltd. en President en CEO van Okura Nikko Hotel Management Co., Ltd. Japan, zorgt de heer Okura er in nauwe samenwerking met de heer Van Aelst voor dat de Okura-groep blijft investeren in kennis in de internationale gastvrijheidssector, waarbij de kenmerkende integriteit, het hoogste serviceniveau en het gelauwerde gastronomische aanbod gewaarborgd worden.


Evelien Kunst Director of Sales Radisson Blu Palace Hotel & Ibis Styles Haarlem City

Onlangs is Evelien Kunst gestart als Director of Sales van zowel het Radisson Blu Palace Hotel als het Ibis Styles Haarlem City Hotel. Zij wordt verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten van de hotels in zowel binnen- als buitenland. Evelien heeft uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in diverse (inter)nationale hotelketens. 


Ivo Kranendonk en Bart Olinga nieuwe General Managers van Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach en Apollo Hotel Groningen

Ivo Kranendonk en Bart Olinga zijn aangesteld als nieuwe General Managers van Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach en Apollo Hotel Groningen. Met hun jarenlange ervaring in de hotelindustrie zullen zij zich er hard voor maken om hun hotels meer te laten zijn dan slechts een plek om te slapen, maar juist een plaats om te ontmoeten, inspireren, eten, ontspannen, werken en vergaderen.

Plaats op:
Datum: 8 januari 2020
Gerelateerde artikelen  
24-11-2016 Nieuws On the Move - november 2016
02-05-2018 Nieuws On the Move - mei 2018
20-03-2019 Nieuws On the Move - maart 2019 (2)
12-06-2019 Nieuws On the Move - juni 2019
12-10-2016 Nieuws On the Move - oktober 2016
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.