Nieuws  
 

Event Park Amsterdam, het Convention Bureau van de regio Haarlemmermeer, was tijdens IBTM World in Barcelona zeer succesvol in het promoten van Haarlemmermeer als vergader- en evenementlocatie. Intussen zijn er al meer dan tien aanvragen binnen.

Tijdens IBTM World (19-21 november j.l.) in Barcelona vestigde Event Park Amsterdam met succes de aandacht van de bezoekers op de voordelen van een vergadering of evenement in de nabijheid van Amsterdam en Schiphol. Internationale meeting-, congres- en eventplanners bezoeken jaarlijks deze op dit vakgebied toonaangevende beurs.

Floris Licht, voorzitter van Convention Bureau Event Park Amsterdam: “Het feit dat er binnen enkele weken al meer dan tien serieuze ‘requests for proposals’ liggen, toont wel aan hoe aantrekkelijk Haarlemmermeer is als locatie voor bedrijven, organisaties en beurzen. Als Event Park Amsterdam vullen wij deze aanvragen nu serieus verder in. 2020 belooft dus alvast een jaar van groei te worden. En ik denk dat het zeker niet stopt bij deze eerste batch aanvragen.”

Event Park Amsterdam
Event Park Amsterdam heeft 35 partners in de regio Haarlemmermeer, waardoor er voor elke gelegenheid of groepsgrootte een geschikte vergader- of evenementlocatie te vinden is. De locatiescouts en eventmanagers van Event Park Amsterdam brengen de wensen van de klant in kaart om daarna op zoek te gaan naar het perfecte hotel, restaurant of andere locatie. Desgewenst kunnen zij ook helpen met de organisatie van een event.

Plaats op:
Datum: 30 december 2019
Gerelateerde artikelen  
04-10-2019 Nieuws Event Park Amsterdam start met nieuw event in de regio Haarlemmermeer
17-09-2019 Nieuws Event Park Amsterdam heeft Gemeente Haarlemmermeer als strategisch partner
09-11-2018 Nieuws Convention Bureau Event Park Amsterdam officieel gelanceerd
15-05-2019 Nieuws Nieuwsflitsen - mei 2019 (2)
25-07-2019 Nieuws Haarlemmermeer laat zichzelf zien met MICE Experience op BTM Conference
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.