Nieuws  
 

NH Hotel Group komt met nieuwe dienst City Connection - Forse uitbreiding congres- en evenementenlocatie Muntgebouw Utrecht - Novotel Amsterdam City biedt 125 vrijwilligers van Only Friends een luxe kerstdiner aan


NH Hotel Group komt met nieuwe dienst City Connection

NH Hotel Group heeft de introductie van City Connection bekendgemaakt. Een selectie van services die gasten tot hun beschikking hebben in de hotels van de merken NH Hotels, NH Collection, nhow, Tivoli en Avani in de stad waar ze verblijven, ongeacht in welk van de hotels ze overnachten, gedurende hun gehele hotelverblijf.
De services van City Connection omvatten met name het gebruik van de publieke ruimtes, zodat gasten kunnen uitrusten in de comfortabele lobby's van de hotelketen in een bepaalde stad. Hier kunnen ze gebruik maken van gratis wifi en genieten van een drankje in de Welcome Corners.
Ze kunnen ook de Guest Relations Manager om lokale tips vragen (beschikbaar in hotels NH Collection en nhow), hun bagage in bewaring geven in het hotel dat hun het beste uitkomt en gebruikmaken van de Business Corner om hun zaken te regelen.


Forse uitbreiding congres- en evenementenlocatie Muntgebouw Utrecht

Congres- en evenementenlocatie Muntgebouw Utrecht breidt vanaf april 2020 fors uit door de toevoeging van een aantal productieruimten van de Koninklijke Nederlandse Munt (KNM). De fabriekshallen waar nu nog munten worden geslagen worden omgetoverd tot inspirerende ruimtes voor congressen en evenementen. De indrukwekkende hoge en grote zalen bieden plaats aan 400 personen. In combinatie met diverse extra (sub-)ruimtes, een grote ontvangsthal en een extra binnenplaats biedt het Muntgebouw straks nog meer mogelijkheden voor opdrachtgevers uit de zakelijke markt.


Novotel Amsterdam City biedt 125 vrijwilligers van Only Friends een luxe kerstdiner aan

Only Friends, de sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking, krijgt het luxe kerstdiner dat Novotel Amsterdam City op 17 december aanbiedt aan 125 vrijwilligers.
Na een eerder georganiseerd, succesvol diner van Novotel Amsterdam City in samenwerking met Stichting Cordaan, besloot het hotel ook dit jaar weer een gratis kerstdiner te organiseren voor een goed doel of stichting uit Amsterdam of Amstelveen. Uit alle aanmeldingen is Only Friends Amsterdam gekozen.
“Only Friends is een Amsterdams goed doel met veel vrijwilligers die het echt verdienen om een mooie avond samen te hebben met de feestdagen”, aldus Ad Hoondert, General Manager van Novotel Amsterdam City over de keuze.

Plaats op:
Datum: 26 november 2019
Gerelateerde artikelen  
01-10-2019 Nieuws Novotel Amsterdam City biedt goed doel een gratis luxe kerstdiner
03-04-2019 Nieuws On the Move - april 2019
15-07-2019 Nieuws Vierde Accor-hotel klaar voor meetings en events farmaceuten
03-10-2008 Nieuws Bouw City Inn hotel op Oosterdokseiland gestart
21-08-2019 Nieuws Accommodatienieuws - augustus 2019
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.