Nieuws  

De eerstgeborene van de vijfde generatie Valken, Thijs van der Eijk (24), krijgt de leiding in Van der Valk Hotel Melle-Osnabrück, Duitsland. Dit nieuws werd vorige maand bekend gemaakt tijdens de opening van het gerenoveerde restaurant van Van der Valk Hotel Melle: Restaurant Roots. Thijs is hiermee officieel de eerste van de vijfde generatie Valken die de leiding krijgt in één van de hotels.

Thijs, een achterkleinkind van Henk Luiten en Ina Luiten-van der Valk, neemt samen met zijn partner Michelle Engels in januari 2020 het stokje over van Alex en Roxanne Luiten (directie van Hotel Melle sinds 2017). Zij vervolgen hun weg naar Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar, waar zij hun oom en tante Jack en Corine Luiten opvolgen.

Van der Valk Hotel Melle is geen onbekend terrein voor Thijs. Het hotel werd in 2000 geopend door zijn ouders. Han en Ine van der Eijk runden het hotel tot 2008, toen zij het Van der Valk Hotel in Venlo overnamen. Zij werden opgevolgd door Thymen en Lucie Simons (directie van Hotel Melle van 2008 tot 2017 en nu directie van het eerste Van der Valk Hotel in Amsterdam).

In de periode waarin zijn ouders Hotel Melle runden, is Thijs opgegroeid in Melle en heeft hij vanzelfsprekend veel tijd doorgebracht in het hotel. De naam van het restaurant is daarmee ook een onbedoelde knipoog naar Thijs. Hij keert terug naar zijn “Roots”.

Na het afronden van de hogere hotelschool in Maastricht, heeft Thijs de nodige werkervaring opgedaan bij verschillende Van der Valk Hotels in Nederland en België en is hiermee goed voorbereid op zijn nieuwe functie.

Van der Valk Hotel Melle is voor een jonge manager een prima plek om te starten. Het hotel met 121 kamers en 11 vergaderzalen, is goed gestructureerd en georganiseerd en heeft in de loop der jaren zowel lokaal als regionaal een zeer goede naam opgebouwd. Met de renovatie van restaurant Roots is het hotel zich aan het klaarmaken voor de toekomst. De komende jaren wordt dit voortgezet waarbij Thijs en Michelle de toon aangeven. De familie is er van overtuigd dat zij de succesformule met succes voortzetten.

Plaats op:
Datum: 16 november 2019
Bron: Van Der Valk Business BV
Gerelateerde artikelen  
08-07-2013 Nieuws Best scorende hotels uit de Terras Top 100
27-03-2018 Nieuws Het duurzame Van der Valk Hotel Leeuwarden opent haar deuren
09-10-2019 Nieuws Accommodatienieuws - oktober 2019
09-07-2019 Nieuws Van der Valk Leeuwarden officieel het duurzaamste hotel van Nederland
30-09-2016 Nieuws Top 5 beste Hogere Hotelscholen volgens Keuzegids Hbo 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.