Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Preferred Hotel Reservations is door de Nederlandse organisatie van het Eurovisie Songfestival 2020 gekozen als officieel housing bureau voor het evenement. Preferred is sinds 2013 de hotelpartner van Rotterdam Ahoy en tevens partner van Rotterdam Partners.

Het bedrijf is geen onbekende voor de hotels in Rotterdam en omgeving. Zo verzorgde Preferred in 2016 de hotelreserveringen van Rotterdam Ahoy rondom de European Music Awards van MTV. Ook in de daaropvolgende jaren heeft het bedrijf uit Monnickendam de hotels voor dit live evenement mogen verzorgen. Het gaat daarbij om de edities in London (2017) en het Spaanse Bilbao (2018).

Preferred werkt met de door haar ontwikkelde online tool, de Room Kit. Deze wordt ingezet voor congressen en grote evenementen en biedt gasten de mogelijkheid om zelf een hotelreservering te maken. Naast de tool biedt Preferred persoonlijke service aan haar opdrachtgevers.

Wendy Wessels, directeur en oprichter van Preferred Hotel Reservations: “Wij zijn ontzettend verheugd dat wij de hotelovernachtingen mogen verzorgen voor dit prestigieuze evenement. Het team van Preferred staat in de startblokken en de komende maanden gaan wij er alles aan doen om de organisatie en alle delegaties te ontzorgen en hun overnachtingen te regelen in Rotterdam en omgeving.”

Plaats op:
Datum: 19 november 2019
Bron: Preferred Hotel Reservations
Gerelateerde artikelen  
05-09-2013 Nieuws Ahoy Rotterdam gaat samenwerken met Preferred Hotel Reservations
02-08-2017 Nieuws AVEX preferred partner Dutch Venue Association
11-03-2019 Nieuws Stephan Stokkermans “Hotelier of the Year 2019”
29-04-2013 Nieuws AHOY verlengt samenwerking met ACS Audiovisual Solutions
17-10-2018 Nieuws Samenwerking Rotterdam Ahoy en stichting Vakbeurs Theatertechniek verlengd
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,53 seconden.