Nieuws  

Op de Dag van de Ondernemer, jaarlijks op de derde vrijdag van november, zetten het Nederlandse publiek, politici en andere prominente ondernemers in het zonnetje. Voor de activiteiten rondom de Dag van de Ondernemer zette CLC-VECTA dit jaar, naast het live verrassen en bedanken van leden, in op een bedrijfsbezoek bij Postillion Hotels in het teken van innovatie en artificial intelligence. Dennis Wiersma, Tweede Kamerlid voor de VVD, maakte kennis met ‘Michiel’, het zelfontworpen artificial intelligence systeem voor reserveringen van hotelovernachtingen, vergaderingen en congressen.

V.l.n.r. Dennis Wiersma (Tweede Kamerlid namens de VVD), Riemer Rijpkema (Directeur CLC-VECTA) en Erik-Jan Ginjaar (Algemeen Directeur Postillion Hotels)

‘Michiel’

Postillion Hotels is de eerste hotelketen ter wereld die reserveringen afhandelt met een artificial systeem. Michiel verwerkt 24/7 zowel eenvoudige als complexe aanvragen en reserveringen van gasten en opdrachtgevers snel en automatisch. Het leest traditionele communicatie zoals email, verwerkt dit tot een boeking en een offerte en communiceert zelfstandig en direct met de klant. Reserveringen worden daardoor aanzienlijk sneller afgehandeld. Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur van Postillion Hotels: ‘bij Postillion Hotels staat gastvrijheid voorop. Met de komst van Michiel kunnen onze medewerkers zich concentreren op gasten en opdrachtgevers in plaats van op administratieve handelingen.’

Bedrijfsbezoek Dennis Wiersma

Dennis Wiersma ziet het in zijn rol als Tweede Kamerlid als zijn missie om Nederland toekomstproof te maken. In de aanloop naar de Dag van de Ondernemer wilde hij daarom graag een organisatie bezoeken die artificial intelligence actief en succesvol inzet. Tijdens het bedrijfsbezoek maakte Dennis kennis met het ontstaan, de ontwikkeling en de resultaten van Michiel én uiteraard de gastvrijheid van Postillion Hotels.

Innovatie en verkenning nieuwe mogelijkheden

‘Michiel is een mooi voorbeeld van innovatie en verkenning van nieuwe mogelijkheden in onze creatieve en ondernemende branche. We zijn trots dat we dat met dit bedrijfsbezoek bij één van onze leden ons innovatievermogen kunnen laten zien’, aldus Riemer Rijpkema, directeur bij CLC-VECTA.

Over de Dag van de Ondernemer

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland. Op deze dag worden ondernemers in het zonnetje gezet en bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen.

Plaats op:
Datum: 18 november 2019
Bron: CLC-VECTA
Gerelateerde artikelen  
30-10-2018 Nieuws Postillion Hotels ontwikkelt Artificial Intelligence voor reserveringen
21-11-2018 Nieuws CLC-VECTA zet ondernemers 'in the picture' op Dag van de Ondernemer
21-11-2016 Nieuws Eric Everard, CEO Artexis Easyfairs, is ‘Live Communicatie Ambassadeur 2016’ …
11-02-2016 Nieuws Postillion Hotels breidt uit naar Amsterdam
18-04-2019 Nieuws Artificial Intelligence, geen hype maar keiharde realiteit, ook in de meeting …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.