Nieuws  
 

Wilbert Lek nieuwe algemeen directeur Rotterdam Partners - Saskia Vernooij Manager Business to Business Events Rotterdam Ahoy - Stephan Satijn nieuw lid van de Raad van Commissarissen van MECC Maastricht - André Van den Berg verlaat Schiphol


Wilbert Lek nieuwe algemeen directeur Rotterdam Partners

Wilbert Lek wordt vanaf 1 november de nieuwe algemeen directeur van Rotterdam Partners. Lek was sinds september 2018 al werkzaam als manager International Trade & Investment bij Rotterdam Partners. Wilbert Lek beschikt over ruime (internationale) ervaring op het gebied van marketing en sales. Zo stond hij aan de basis van het in 2017 van start gegane NL International Business (opgezet vanuit VNO-NCW en MKB Nederland). Daarvoor was hij meerdere jaren werkzaam in China en Thailand. In China was hij General Manager van Bank of Beijing. Lek begon zijn carrière bij ING en was onder andere Head of Marketing (SME en Business Banking) bij ING Nederland. Hij studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.


Saskia Vernooij Manager Business to Business Events Rotterdam Ahoy

Saskia Vernooij gaat per 1 december 2019 de functie van Manager Business to Business Events bij Rotterdam Ahoy vervullen. Zij zal daar mee de managementtaken van Gert-Jan van den Nieuwenhoff overnemen en zich vooral richten op de domeinen exhibitions en congres content. Directietaken zullen overgenomen worden door de Chief Commercial Officer (CCO) van Rotterdam Ahoy, Rogier de Jager. Saskia werkt sinds 2004 op de afdeling Exhibition and Event management bij Ahoy en is de laatste jaren verantwoordelijk geweest voor de producties InfraTech Nederland en Duitsland, CUE, TechniMat in België, InfraExperience en Kerstcircus Ahoy.


Stephan Satijn nieuw lid van de Raad van Commissarissen van MECC Maastricht

Stephan Satijn is per 1 november jongstleden benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van MECC Maastricht. Hiermee is invulling gegeven aan de wens om het aantal commissarissen uit te breiden. Aanleiding hiervoor is de extra druk die de upgrade en uitbreiding van MECC Maastricht op de organisatie legt, de positionering en de groei van evenementen na de verbouwing. Stephan Satijn beschikt over een groot netwerk in Noord- en Midden-Limburg. Als voormalig wethouder en locoburgemeester van de Gemeente Venlo heeft hij ook de nodige politieke ervaring. De Raad van Commissarissen van MECC Maastricht bestaat verder uit voorzitter Albert Verlinde, Marielle Heijltjes en Lian Doesburg.


André Van den Berg verlaat Schiphol

André van den Berg vertrekt op 1 april 2020 als commercieel directeur (CCO) van de Schiphol Group. Hij heeft dan twaalf jaar voor de luchthaven gewerkt.
Van den Berg begon in april 2016 op zijn huidige positie als CCO van Schiphol en had dat nog eens vier jaar kunnen doen, maar hij heeft het bedrijf laten weten daarvan af te zien om persoonlijke redenen.
De komende maanden zal de RvC in samenspraak met ons een opvolger gaan zoeken. Dan zal er ook duidelijkheid zijn over het exacte tijdstip van opvolging.
André van den Berg trad in 2008 in dienst van het luchthavenbedrijf, als algemeen directeur van Schiphol Real Estate, een dochteronderneming van de Schiphol Group.

Plaats op:
Datum: 6 november 2019
Gerelateerde artikelen  
10-01-2018 Nieuws On the Move - januari 2018
01-06-2017 Nieuws On the Move - juni 2017
03-04-2019 Nieuws On the Move - april 2019
04-04-2018 Nieuws On the Move - april 2018
03-10-2018 Nieuws On the Move - oktober 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,69 seconden.