Nieuws  
 

Leonardo Royal Hotel Amsterdam officieel geopend - The Hague Conference Centre heropent deuren na grootse verbouwing - COMM wordt Beeld en Geluid Den Haag - Sofitel Legend The Grand Amsterdam wint World Luxury Hotel Award - Kruisherenhotel Maastricht wint Grand Prix Best Charming Hotel in Europe


Leonardo Royal Hotel Amsterdam officieel geopend

Onlangs is het eerste Leonardo Royal Hotel Amsterdam in Nederland officieel geopend, het grootste hotel van de internationale Fattal Hotel Group in Europa. Alexander Kluit, Managing Director van Fattal Hotel Group, Nederland & België: “Bijna een jaar geleden werd Apollo Hotels onderdeel van Fattal Hotel Group. Sindsdien telt ons portfolio meer dan 1.500 kamers in de Nederlandse hoofdstad. Het Leonardo Royal Hotel Amsterdam is ons nieuwe flagship-hotel voor meetings en evenementen van elk formaat, waarmee wij tot de top 4 conferentiehotels in het internationale zakencentrum van Amsterdam toetreden.” Het moderne conferentiehotel telt 18 verdiepingen, 490 kamers, 8 suites en beschikt over 11evenement,- en vergaderruimtes waaronder de Amstel Ballroom van 900m² met uitzicht op de Amstel.


The Hague Conference Centre heropent deuren na grootse verbouwing

The Hague Conference Centre, voorheen bekend als New Babylon Meeting Center, is flink uitgebreid en met 20 breakout zalen is de locatie helemaal klaar voor evenementen en congressen tot 650 gasten. Het conferentiecentrum heeft alle zalen op de eerste verdieping in gebruik genomen. Voorheen was deze etage onderdeel van het winkelcentrum New Babylon. Bijzonder geavanceerde audiovisuele mogelijkheden, digitale branding mogelijkheden en uiteraard de geweldige centrale ligging zorgen ervoor dat de congressen en evenementen naar wereldklasse worden getild.


COMM wordt Beeld en Geluid Den Haag

COMM in Den Haag gaat verder onder een andere naam. Voortaan heet het museum en evenementenlocatie Beeld en Geluid Den Haag. Deze zomer maakte de locatie al bekend een bestuurlijke samenwerking te zijn gestart met Beeld en Geluid in Hilversum. COMM sloot tijdelijk haar deuren voor museumbezoekers, maar bleef open voor de organisator van evenementen. Ook werd bekend dat COMM verder zal gaan als locatie waar publiek, scholen, onderzoekers en mediaprofessionals terecht kunnen voor diverse activiteiten. Door te werken met een programmering, in plaats van een openbaar toegankelijk museum, krijgt de locatie méér ruimte voor congressen, meetings en andere bedrijfevents.


Sofitel Legend The Grand Amsterdam wint World Luxury Hotel Award

Sofitel Legend The Grand Amsterdam viel onlangs in de prijzen tijdens de uitreiking van de World Luxury Hotel Awards 2019 in de categorie Luxury Gourmet Hotel. De prestigieuze World Luxury Hotel Awards onderscheiden elk jaar toonaangevende hotels van over de hele wereld. De winnaars zijn gekozen op basis van reviews van gasten van de genomineerde hotels.


Kruisherenhotel Maastricht wint Grand Prix Best Charming Hotel in Europe

Kruisherenhotel Maastricht heeft onlangs de award 'Grand Prix Best Charming Hotel in Europe' gewonnen. Het Kruisherenhotel is daarmee het enige Nederlandse hotel dat tot nu toe deze prijs gewonnen heeft.
Sinds 2003 worden de Villégiature Awards uitgereikt aan de beste hotels in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De jury bestaat uit 22 toonaangevende journalisten met 15 verschillende nationaliteiten die de hotels persoonlijk bezoeken en beoordelen.

Plaats op:
Datum: 23 oktober 2019
Gerelateerde artikelen  
17-07-2019 Nieuws Accommodatienieuws - juli 2019
09-11-2016 Nieuws Accommodatienieuws - november 2016
12-12-2018 Nieuws Accommodatienieuws - december 2018
13-02-2019 Nieuws Accommodatienieuws - februari 2019
12-02-2013 Nieuws Kanshebbers op titel Schoonste Hotel van Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,7 seconden.