Nieuws  
 

Rogier de Jager nieuwe CCO Rotterdam Ahoy - Nienke van der Malen vertrekt bij The Hague & Partners - Marielle van Rumpt en Ineke Noordhoek nieuwe directie van de Hospitality afdeling van het Koninklijk Instituut voor de Tropen


Rogier de Jager nieuwe CCO Rotterdam Ahoy

Met ingang van 15 oktober is Rogier de Jager Chief Commercial Officer bij Rotterdam Ahoy. De Jager was de afgelopen 10 jaar actief in de luchtvaartindustrie, waarvan de laatste 4,5 jaar als Regional Vice President Europe bij Oman Air. Hij verruilt de luchtvaartsector nu voor de eventbranche. In zijn nieuwe rol zal De Jager verantwoordelijk zijn voor de commerciële strategie van de organisatie. Lees hier verder.


Nienke van der Malen vertrekt bij The Hague & Partners

Eén van de twee directeuren, Nienke van der Malen, vertrekt na vier jaar bij The Hague & Partners. Zij gaat per 1 november aanstaande een eigen onderneming starten.
De afgelopen jaren is veel synergie tot stand gebracht tussen de drie onderdelen The Hague Marketing Bureau, The Hague Convention Bureau en The Hague Business Agency en een stevig management team ontstaan. De Raad van Toezicht van The Hague & Partners heeft daarom besloten dat Marco Esser nu als enig directeur de stichting zal besturen.
Directeur Marco Esser wordt ondersteund door het Management Team bestaande uit: Patrick Loeps (manager Operations), Sander Hanenberg (manager Marketing & Customer Care), Bas Schot (Head of Congresses & Events), Laurens Kok (Head of Foreign Direct Investments), en Jolijn Weisscher (strateeg).
Marco Esser: “Nienke heeft een belangrijke rol gespeeld bij de succesvolle uitbouw van The Hague Convention Bureau. We hebben uitstekend samengewerkt binnen The Hague & Partners. Ik vind het jammer dat ze gaat, maar wens haar succes met haar eigen bedrijf. Tegelijkertijd heb ik veel vertrouwen in het Management Team en onze medewerkers, waarmee we de komende jaren de Haagse economie verder kunnen versterken.”


Marielle van Rumpt en Ineke Noordhoek nieuwe directie van de Hospitality afdeling van het Koninklijk Instituut voor de Tropen

Marielle van Rumpt en Ineke Noordhoek vormen de nieuwe directie van de Hospitality afdeling van het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT). Onder KIT Hospitality vallen Café De Tropen, Conferences & Events en het Amsterdam Tropen Hotel. De tweekoppige directie staat voor de uitdaging om de inkomsten uit de hospitality activiteiten op deze prachtige locatie te optimaliseren om met deze opbrengsten meer duurzame projecten te kunnen realiseren.
Het tweetal werkt ruim negen jaar samen op de hospitality afdeling van de museum- en eventlocatie en is zodoende perfect op elkaar ingespeeld. Marielle is als Hotel Director verantwoordelijk voor het hotel, HR en financiële activiteiten. Ineke is als Commercial Director verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten en de Food & Beverages afdeling. Fotobijschrift: Ineke Noordhoek (links) en Marielle van Rumpt (rechts)

Plaats op:
Datum: 23 oktober 2019
Gerelateerde artikelen  
17-10-2019 Nieuws Rogier de Jager nieuwe CCO Rotterdam Ahoy
13-09-2017 Nieuws The Hague & Partners, nieuw samenwerkingsverband om meer bedrijven, congressen …
06-11-2019 Nieuws On the Move - november 2019
12-10-2016 Nieuws On the Move - oktober 2016
26-11-2019 Nieuws On the Move - november 2019 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.