Nieuws  
 

Schiphol start pilot met het voorspellen van wachttijden - Air France-KLM beste in Europa, Afrika en Amerika - BCD Travel is beste zakenreisorganisatie van 2019


Schiphol start pilot met het voorspellen van wachttijden

Schiphol is op haar website een pilot gestart met het tonen van de voorspelde wachttijd bij de securitycontrole in vertrekhal 1. Bij een selectie aan vluchten wordt de reiziger op Schiphol.nl ruim voor vertrek geadviseerd wat het ideale tijdstip is om de securitycontrole te passeren en hoelang de wachttijd op dat moment zal zijn naar verwachting. Vanaf twee uur voor het geplande vertrek van de vlucht wordt op Schiphol.nl dezelfde informatie over wachttijden getoond als op de fysieke borden bij de securitycontrole op de luchthaven.
Het voorspellen van de wachttijden bij de securitycontrole gebeurt op basis van een slim datamodel dat gebruikmaakt van historische data en verwachte passagiersaantallen. De pilot loopt tot begin oktober. Daarna wordt bekeken hoe het datamodel verder geoptimaliseerd en toegepast kan worden, onder andere voor de andere vertrekfilters op Schiphol.


Air France-KLM beste in Europa, Afrika en Amerika

Luchtvaartgroep Air France-KLM is dubbel in de prijzen gevallen tijdens de Business Travel & Mobility Conference. De Frans-Nederlandse combinatie won awards in de categorie ‘Europe & Africa’ en ‘North & South America’.
In de categorie ‘Europe & Africa’ liet Air France-KLM concurrenten Lufthansa Group (Lufthansa, Eurowings, Austrian Airlines, SWISS en Brussels Airlines) en IAG (British Airways, Iberia, Vueling, Level en Aer Lingus) achter zich.
De luchtvaartcombinatie won in de categorie ‘North & South America’ van Delta Air Lines en de Lufthansa Group.
De ondervraagde corporate travel managers en bezoekers van Luchtvaartnieuws.nl en Zakenreisnieuws.nl roemden Air France-KLM om de servicegerichtheid, het innovatiebeleid en de prijskwaliteitverhouding.


BCD Travel is beste zakenreisorganisatie van 2019

BCD Travel is uitgeroepen tot beste zakenreisorganisatie van 2019. Tijdens de vierde Business Travel & Mobility Conference in Hoofddorp kwam het bedrijf als winnaar naar voren in een categorie met vijf genomineerde TMC’s.
Winnaar BCD Travel geeft volgens de jury blijk van een holistische kijk op de markt. “De platformstrategie en digitale visie die zij hebben neergezet sluit heel goed aan bij de behoeften zoals die door de corporate travel professionals – ook in het kader van deze verkiezingen – zijn geuit. De organisatie ziet daarnaast de veranderende rol van TMC’s als een kans om te transformeren naar een digital services company, die de technologie en dienstverlening levert die de klant nodig heeft, die losstaat van het maken van reserveringen en het uitgeven van vliegtickets.”

Plaats op:
Datum: 25 september 2019
Gerelateerde artikelen  
13-11-2008 Nieuws Amsterdam Airport Schiphol gekozen tot beste internationale luchthaven
20-12-2007 Nieuws BCD Travel beste zakenreisorganisatie
17-10-2013 Nieuws Britse zakenreizigers kiezen Schiphol wederom als beste Europese luchthaven
16-01-2013 Nieuws KLM wint Airline Food Award 2012
15-08-2018 Nieuws Schiphol geeft reizigers digitaal persoonlijk reisadvies
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.