Nieuws  
 

Remco Gerritsen General Manager nhow Amsterdam RAI - Paul Abbott nieuwe CEO American Express GBT


Remco Gerritsen General Manager nhow Amsterdam RAI

NH Hotel Group heeft Remco Gerritsen aangesteld als General Manager van nhow Amsterdam RAI. Het tweede nhow-hotel in Nederland opent in het eerste kwartaal van 2020 en is dan met 650 kamers en 25 verdiepingen, het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux.
Remco Gerritsen studeerde Hotel Management aan Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Na zijn studie startte hij bij KLM als Party & Location Manager, waar hij al snel naar zijn eerste functie in Operations leidde. Het hotelwezen begon te lonken en Gerritsen is voor Golden Tulip gaan werken. Golden Tulip is in 2002 door NH Hotel Group overgenomen, dus Gerritsen is geen onbekende voor de hotelketen. In 2007 verliet Gerritsen NH Hotel Group voor een internationale carrière in Europa en Azië bij PPHE Hotels, Azimut Hotels, IHG Hotels en Maritim Hotels. Na zijn laatste functie als Director of Operations a.i. bij Maritim start hij nu als General Manager van nhow Amsterdam RAI bij NH Hotel Group.


Paul Abbott nieuwe CEO American Express GBT

Paul Abbott neemt per 1 oktober de rol van Chief Executive Officer van American Express Global Business Travel (GBT) op zich. Abbott vervangt Doug Anderson, die aftreedt na drie uitzonderlijke jaren van transformatie en groei.
In de afgelopen drie jaar heeft GBT zijn technologietransformatie, fusies en overnames, integratieplannen en commerciële groeidoelstellingen gerealiseerd. Tegelijkertijd heeft het recordprestaties geleverd en aanzien verworven als wereldwijd toonaangevende partner voor zakenreismanagement.
Abbott’s meest recente functie is die van Chief Commercial Officer Global Commercial Services bij American Express, het wereldwijde B2B Payments-onderdeel van het bedrijf. Hij was de afgelopen vier jaar ook lid van het GBT-bestuur. De ervaring van Abbott bij American Express past goed bij GBT, zowel vanwege de strategische relatie tussen de bedrijven als hun gemeenschappelijke focus op de klantervaring.

Plaats op:
Datum: 25 september 2019
Gerelateerde artikelen  
20-07-2018 Nieuws American Express Global Business Travel rondt overname Hogg Robinson Group …
01-05-2019 Nieuws On the move - mei 2019
09-11-2016 Nieuws On the Move - november 2016
21-04-2016 Nieuws 3D LEGO« model van nhow Amsterdam RAI hotel onthuld tijdens IMEX Frankfurt
12-06-2019 Nieuws On the Move - juni 2019
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.