Nieuws  
 

Ahoy Rotterdam schrapt 28e editie Nacht van Oranje vanwege songfestival - Nieuwe beurshal Next Level in Evenementenhal Gorinchem volop in gebruik - Nieuw uiterlijk voor Groote Zaal en Dameszaal IGC - Het Arresthuis eerste Van der Valk met vijf sterren


Ahoy Rotterdam schrapt 28e editie Nacht van Oranje vanwege songfestival

Ahoy in Rotterdam moet "enkele evenementen" schrappen of verplaatsen rond het Eurovisiesongfestival 2020. Zo kan de traditionele Nacht van Oranje, een jaarlijks terugkerend festijn met volkszangers op de avond voor Koningsdag, in 2020 niet plaatsvinden in Ahoy. "Er wordt gekeken naar alternatieven", aldus de zegsvrouw van Ahoy.
Daarnaast moet een aantal zakelijke events dat in Ahoy gepland stond wijken voor het Eurovisiesongfestival. "We hebben al een tijdje een soort actieplan klaarliggen voor het geval de keuze inderdaad op Rotterdam zou vallen. Daar gaan we nu mee aan de slag, om te kijken wat echt geschrapt moet worden of wat we naar een ander moment kunnen verplaatsen."


Nieuwe beurshal Next Level in Evenementenhal Gorinchem volop in gebruik

De nieuwe beurshal Next Level in Evenementenhal Gorinchem is geopend tijdens vakbeurs Trendz, gevolgd door een feestelijke kick-off voor alle medewerkers van eigenaar Easyfairs Nederland. Al meer dan 10.000 mensen hebben daarmee kennisgemaakt met de mogelijkheden van Next Level.
De grootste congresruimte van Next Level is onder meer voorzien van een zogeheten Skyfold-wand. Hierdoor kan de congresruimte opgedeeld worden in twee aparte zalen. Next Level beschikt met deze vijftienmeter lange wand over de grootste Skyfold-wand van Nederland.


Nieuw uiterlijk voor Groote Zaal en Dameszaal IGC

De Koninklijke Industrieele Groote Club (IGC) op de Dam in Amsterdam heeft deze zomer de Groote Zaal en Dameszaal als laatste ruimten binnen de Club, volledig vernieuwd. De beide zalen zijn voorzien van wandbespanning, speciaal door het TextielMuseum in Tilburg voor de Club geproduceerd. Daarnaast is de Groote Zaal voorzien van een nieuw ‘state-of-the-art’ geluidssysteem en laserbeamer. Naast de meer dan 200 clubactiviteiten voor de leden wordt de vereniging met regelmaat gebruikt voor (inter)nationale congressen, symposia, diners, personeelsfeesten en huwelijken. De Club heeft een maximale capaciteit van 500 gasten, verdeeld over de 1e en 2e etage.


Het Arresthuis eerste Van der Valk met vijf sterren

Het Arresthuis in Roermond heeft als eerste Van der Valk hotel een vijf-sterrenstatus weten te behalen. De hotelsterren worden afgegeven door de Hotelstars Union, de houder van de Europese Hotel Classificatie. “We zijn zeer trots en verheugd op het behalen van vijf sterren”, aldus Rob Polman van Het Arresthuis. Al sinds de opening in 2011 streeft het team van Het Arresthuis, onder leiding van Hotel Manager Rianne Balkestein, naar een hoge mate van kwaliteit, beleving en gastvrijheid met een toegankelijke benadering.

Plaats op:
Datum: 11 september 2019
Gerelateerde artikelen  
04-07-2018 Nieuws Accommodatienieuws - juli 2018
17-07-2018 Video Peter van der Veer, directeur Rotterdam Ahoy, over het nieuwe congrescentrum …
28-02-2011 Nieuws Ahoy Rotterdam presenteert ‘Club Ahoy' voor grootschalige congressen
14-10-2015 Nieuws Accommodatienieuws - oktober 2015 (2)
27-04-2018 Nieuws Jos van der Vegt, President-Commissaris van Rotterdam Ahoy, koninklijk onderscheiden …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.