Nieuws  
 

Francis Windt General Manager Mercure Amsterdam City Amsterdam - Yvonne van der Klaauw General Manager Pulitzer Amsterdam - Tom Krooswijk tijdelijk directeur van het Amstel Hotel - Milou Aarts in dienst bij Respons - Cleo Zijlstra en Jaylee van ter Beek versterken The Oval Office - Robert Guijt General Manager Hotel Arena


Francis Windt General Manager Mercure Amsterdam City Amsterdam

Francis Windt is onlangs gestart als General Manager van het viersterrenhotel Mercure Amsterdam City. De afgelopen zeven jaar vervulde zij dezelfde functie bij Mercure Amsterdam Canal District. Francis brengt 25 jaar ervaring mee als General Manager bij de Accor-hotelgroep. Francis hielp Mercure Amsterdam Canal District groeien van een driesterrenhotel naar een viersterrenhotel. Dit hotel won in 2015 de World Luxury Hotel Award. “Ik ben zeer gepassioneerd over alles wat te maken heeft met een duurzame bedrijfsvoering. Ook bij Mercure Amsterdam City zijn we nu erg actief met met kijken naar welke oplossingen er op dit punt worden bedacht en dingen die anders kunnen worden gedaan dan normaal of wat men gewend was”, aldus Francis Windt.


Yvonne van der Klaauw General Manager Pulitzer Amsterdam

Yvonne van der Klaauw treedt per 1 oktober 2019 aan als nieuwe General Manager van Pulitzer Amsterdam. Ze volgt hiermee Alex van Gastel op die Managing Director van Lore Group Nederland wordt. Yvonne van der Klaauw begon haar carrière bij Prince de Galles in Parijs en Sheraton Brussel, waar ze meerdere salesfuncties vervulde. Als Director of Sales opende Van der Klaauw in 1997 het Sheraton Amsterdam Airport hotel, waarna ze doorgroeide als Area Director of Sales & Marketing voor Starwood Nederland. In 2015 nam ze de stap om onderdeel uit te maken van het team dat Pulitzer Amsterdam zelfstandig maakte. Als Director of Business Development was ze onder meer verantwoordelijk voor de succesvolle herpositionering van het vijf-sterren hotel na de uitgebreide renovatie.


Tom Krooswijk tijdelijk directeur van het Amstel Hotel

De 72-jarige Tom Krooswijk is door de Intercontinental Hotel Group aangesteld om binnen het Amstel Hotel de leiding op zich te nemen na het plotselinge vertrek van directeur Jan-Paul Kroese. Krooswijk heeft een rijk hotelverleden; hij opende en reorganiseerde gedurende zijn loopbaan tientallen vijfsterrenhotels en was in het verleden betrokken bij de renovatie van het Amstel Hotel. Zijn laatste functie was die als directeur van Hotel De L’Europe. Deze functie bekleedde hij ruim negen jaar.


Milou Aarts in dienst bij Respons Evenementen

Milou Aarts is onlangs in dienst getreden bij van Respons Evenementen – Toerisme – Citymarketing, waarmee het Amsterdamse kennisbureau het medewerkersbestand uitbreidt. Aarts was de laatste jaren als zelfstandige actief. Een van haar langdurige opdrachten was als directeur van het Regionaal Bureau voor Toerisme Gooi en Vechtstreek. Net als de huidige Respons specialisten Lex Kruijver en Eduard Pieter Oud zal Milou Aarts inzetbaar zijn voor specifieke opdrachten en (interim) management binnen de vakgebieden waarin het bureau zich heeft gespecialiseerd.


Cleo Zijlstra en Jaylee van ter Beek versterken The Oval Office

Het team van The Oval Office in Amsterdam is uitgebreid met 2 nieuwe teamleden:.
Cleo Zijlstra is gestart als Sr. Projectmanager Brand Activations. Eerder was zij werkzaam aan de klantzijde o.a als Marketing Manager National Geographic, Event Manager Hearst Magazines en als Brand- en campaign Manager bij Radio 538.
Jaylee van ter Beek is onlangs als Projectmanager Events begonnen. Haar internationale ervaring in events deed zij op bij Verwiel - the creative agency. Ze werkte onder andere voor merken als Pon, Mastercard en Philips.


Robert Guijt General Manager Hotel Arena

Hotel Arena heeft Robert Guijt aangesteld als General Manager.
Robert Guijt komt uit de Nederlandse theaterwereld en een van zijn passies is het succesvol(ler) maken van organisaties door de inzet van hospitality en hostmanship. Hij werkte onder andere voor het Koninklijk Theater Carré (1999-2010) en DeLaMar Theater (2010-2017).

Plaats op:
Datum: 11 september 2019
Gerelateerde artikelen  
01-05-2019 Nieuws On the move - mei 2019
03-04-2019 Nieuws On the Move - april 2019
21-02-2018 Nieuws On the Move - februari 2018
12-06-2019 Nieuws On the Move - juni 2019
31-10-2018 Nieuws On the Move - november 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,68 seconden.