Nieuws  
 

Carla Prevoo nieuwe Accountmanager Parthen Meeting Services - Lydia Baloe nieuwe algemeen directeur hotel Gooiland Hilversum - Danielle Coelen en Marloes Haan nieuwe salesmanagers Beurs van Berlage - Vera Westra Concept en Eventmanager bij Eventive Eventmarketing - Albert Verlinde nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen MECC Maastricht


Carla Prevoo nieuwe Accountmanager Parthen Meeting Services

Carla Prevoo heeft onlangs de overstap gemaakt van ATPI naar Parthen Meeting Services als de nieuwe Accountmanager voor Parthen R&S. Ze wordt verantwoordelijk voor het uitbreiden van de huidige business, het vergroten van de naamsbekendheid, en het onderhouden van de klantrelaties.
Carla heeft ruime ervaring binnen de wetenschappelijke congressen, opgedaan bij Congrex Holland en ATPI. Ze is ruim 10 jaar werkzaam geweest binnen het congresbureau van de Europese Ruimtevaart Organisatie (ESA), en weet hiermee als geen ander welke uitdagingen op je pad komen bij de organisatie van een congres. Parthen R&S kan de klanten met registratieservices en abstracthandling, inclusief administratieve afhandeling, ontzorgen, waardoor deze zich kan focussen op de details van de logistieke organisatie.


Lydia Baloe nieuwe algemeen directeur hotel Gooiland Hilversum

Onlangs is Lydia Baloe de nieuwe algemeen directeur van evenementenlocatie en hotel Gooiland in Hilversum geworden. Zij neemt de dagelijkse leiding van de organisatie over van eigenaar Philip Lamers, die als creatief directeur verbonden blijft aan de locatie. Lydia Baloe werkte het afgelopen jaar als projectmanager bij onderwijscateraar Cormet Enjoy The Good Life. Tot een jaar geleden was zij meer dan vijf jaar operationeel directeur bij Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage.
De komst van Lydia Baloe is voortgekomen uit de nieuwe koers en reorganisatie die Gooiland ruim een jaar geleden is gestart. Baloe is blij met haar nieuwe functie bij Gooiland: “De afgelopen jaren is het monumentale pand verbouwd en voorzien van alle benodigde faciliteiten voor zakelijke evenementen. Philip heeft er met heel veel passie voor gezorgd dat ondanks alle moderne aanpassingen, de historie van het pand de rode draad is gebleven. Aan mij nu de taak om hier, samen met alle collega’s, een succes van te maken”.


Danielle Coelen en Marloes Haan nieuwe salesmanagers Beurs van Berlage

Onlangs zijn twee nieuwe salesmanagers benoemd bij Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage:
Danielle Coelen en Marloes Haan.
Danielle heeft na haar studie Hotelmanagement aan de Hotelschool in Amsterdam, voor deze school als interim event coördinator haar eerste Europese congres mogen organiseren. Aansluitend is zij voor InterContinental Hotels Group gaan werken in diverse commerciële functies en verantwoordelijk was voor de gehele US market. Na een kleine zijstap bij het Mövenpick Amsterdam City Centre is zij nu begonnen bij de Beurs van Berlage en zal zij haar US kennis gebruiken om samen met het salesteam nog meer internationale events naar deze locatie te halen.

Marloes heeft na de hogere hotelschool meerdere jaren in de hotellerie gewerkt. Met veel plezier combineert zij haar passie voor sales nu met het prachtige gebouw waarin zij nu mag werken.


Vera Westra Concept en Eventmanager bij Eventive Eventmarketing

Eventive Eventmarketing breidt het team uit met een nieuwe Concept & Eventmanager. Vera Westra werkt namens het eventmarketingbureau in Amsterdam inmiddels voor diverse opdrachtgevers, zoals Tableau, Experian, Salesforce en Freshworks. Als Concept & Eventmanager ontwikkelt Vera samen met het Eventive-team merkversterkende concepten voor diverse doeleinden – van relatiemarketing en internal branding tot leadgeneration – voor zowel ons B2C- als B2B-portfolio. Vera is daarbij medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de concepten, van productie tot en met het communicatietraject.


Albert Verlinde nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen MECC Maastricht

De leden van de Raad van Commissarissen van MECC Maastricht hebben Albert Verlinde uit haar midden tot voorzitter gekozen. Albert Verlinde was al commissaris bij MECC Maastricht sinds 1 september 2018 en volgt nu Jan Lamkin op als voorzitter die in het voorjaar is afgetreden.
Rob van de Wiel, Algemeen Directeur MECC Maastricht, is trots op de benoeming van Albert Verlinde tot voorzitter: “Zijn betrokkenheid is in de afgelopen periode van grote waarde gebleken en wij zijn verheugd dat hij deze rol op zich wil nemen. MECC Maastricht is een succesvolle onderneming met een groeiende portefeuille en staat aan de vooravond van een bijzondere periode”.

Plaats op:
Datum: 21 augustus 2019
Gerelateerde artikelen  
19-09-2018 Nieuws On the Move - september 2018 (2)
18-09-2018 Nieuws Albert Verlinde en Lian Doesburg nieuwe commissarissen MECC Maastricht
22-05-2019 Nieuws Nieuwe koers voor evenementenlocatie Gooiland Hilversum
06-11-2019 Nieuws On the Move - november 2019
15-11-2018 Nieuws On the Move - november 2018 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 3,67 seconden.