Nieuws  

EventSummit lanceert LiveCommunity.nl, hét nieuwe online platform voor opdrachtgevers binnen de Live Communicatiebranche. Opdrachtgevers kunnen via dit platform kosteloos gebruik maken van een uitgebreide kennisbank, tips voor boeken en interessante lijstjes die gebruikt kunnen worden voor toekomstige events. Tevens kan gebruik gemaakt worden van het uitgebreide netwerk van andere collega eventmanagers en kennis met elkaar worden gedeeld. Wekelijks zijn er uitnodigingen voor interessante events en van geselecteerde aanbieders. Het gaat hierbij om Kennis, Inspiratie, Verbinden en Fun. Ben je 100 % opdrachtgever, vraag dan kosteloos hier het 6 maanden gratis lidmaatschap aan. 

Arjen Lemstra, organisator EventSummit, hét grootste platform voor de evenementenbranche, licht het platform toe:
"De enige reden van dit online platform voor ons is om contact te houden met onze doelgroep van EventSummit, opdrachtgevers uit de branche. De community is compleet gesloten en zal naar alle waarschijnlijkheid 300 tot 400 leden krijgen. Het platform is compleet onafhankelijk en heeft geen voorkeur voor een bepaalde partij. We gaan geen nieuws zelf maken en ontvangen geen advertentie inkomsten van derden. Sterker nog, we versterken de media die het nieuws maken en hebben een agenda met alle events van derden, die mogelijk interessant kunnen zijn voor de opdrachtgevers. Dus we plaatsen alles wat relevant is voor de doelgroep. Het zou natuurlijk dom zijn van ons om met een platform te komen wat ook maar op enige wijze zal concurreren met de media en brancheverenigingen. Het is geen verdienmodel voor ons", aldus Arjen.

Eerse LiveCommunity Masterclass op 9 juli in Haarlem

De officiële lancering van het platform vindt plaats op 9 juli van 13.30 tot 17.30 uur tijdens een LiveCommunity Masterclass in de Philharmonie te Haarlem. Het thema van deze bijeenkomst is 'de Kracht van Online Communities'.

Merkjournalist Cor Hospes neemt als dagvoorzitter en spreker de gasten mee in de wereld van communities. Hij wordt daarbij ondersteund door de volgende sprekers: Erwin Wijman (auteur van o.a. Hoe verkoop je alles), de oprichters van Rumag (humor!!!), Bas Derks van Beam (o.a. EO Jongerendag) en Arjen Lemstra (van beursje naar beurs).

Opdrachtgevers kunnen met fikse korting naar deze middag. Info en inschrijven via deze link

Het is de bedoeling dat twee á drie keer per jaar dergelijke masterclasses worden georganiseerd, waarbij de leden van LiveCommunity elkaar ook live kunnen ontmoeten.

Haarlem Live

Voorafgaand aan het congres organiseert het Haarlem Conventionbureau een mooie ontdekkingsreis door Haarlem en omgeving van 09.15 tot 13.45 uur. Opdrachtgevers kunnen zich hier kosteloos voor aanmelden

Plaats op:
Datum: 27 juni 2019
Gerelateerde artikelen  
25-11-2019 Nieuws 12e editie EventSummit breidt uit met incentives en relatiegeschenken
23-04-2019 Nieuws 12de Editie EventSummit weer in Rotterdam Ahoy op 30 januari 2020
07-11-2019 Nieuws Congres “De Kracht van Communities” tijdens EventSummit 2020
18-09-2019 Nieuws Nauwere samenwerking BOE en EventSummit
17-01-2019 Nieuws Zeven redenen om EventSummit 2019 te bezoeken
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.