Nieuws  
 

IBTM start nieuwe MICE vakbeurs in Singapore - Accor en KLM/AF gaan loyaltypunten delen


IBTM start nieuwe MICE vakbeurs in Singapore

IBTM Asia Pacific wordt de nieuwste MICE vakbeurs die plaats zal vinden van 6 tot en met 8 april 2020 in het Marina Bay Sands Expo & Convention Centre in Singapore.
Naar verwachting zal de MICE sector in die regio de hoogste groeisnelheid ter wereld laten zien. Daarom vertrouwt de organisatie erop dat dit evenement een gericht platform zal bieden voor het onderhouden van de steeds groter wordende vraag vanuit de inkomende en uitgaande APAC-markten. IBTM heeft naast Barcelona ook vakbeurzen in China, USA, Midden-Oosten.


Accor en KLM/AF gaan loyaltypunten delen

Accor Group en Air France-KLM Group versterken hun samenwerking door als eerste partijen in de Europese reissector een gezamenlijk rewards-programma aan te bieden voor al hun wereldwijde loyalty-deelnemers. Deelnemers aan de Flying Blue en Le Club AccorHotels loyalty-programma’s krijgen toegang tot Miles+Points, een nieuwe mogelijkheid om tegelijkertijd Points en Miles te verdienen wanneer ze met beide bedrijven reizen.
Bij elke boeking voor een vlucht die wordt aangeboden en uitgevoerd door Air France en/of KLM, en bij elk verblijf in een Accor hotel verdient de reiziger zowel Flying Blue Miles als Le Club AccorHotels Reward Points.

Plaats op:
Datum: 26 juni 2019
Gerelateerde artikelen  
06-10-2008 Nieuws Accor lanceert A|Club, het nieuwe wereldwijde loyaliteitsprogramma
04-04-2011 Nieuws Hotelpunten beter gewaardeerd dan frequent flyer miles
07-11-2019 Nieuws IBTM World 2019 zit boordevol kennissessies en netwerkmogelijkheden
23-01-2020 Nieuws IBTM Trends Watch report 2020: de virtuele ervaringseconomie wordt groeigebied …
25-11-2016 Nieuws Ontmoet Team Holland tijdens IBTM World 2016
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.