Nieuws  
 

Upgrade en uitbreiding MECC Maastricht officieel van start - Complete transformatie voor Courtyard by Marriott Amsterdam Airport


Upgrade en uitbreiding MECC Maastricht officieel van start

Met het onthullen van het bouwbord hebben gedeputeerde Joost van den Akker, wethouder John Aarts en MECC Maastricht directeur Rob van de Wiel de officiële aftrap gegeven voor de upgrade en uitbreiding van MECC Maastricht. Hiermee wordt een mijlpaal gemarkeerd in de geschiedenis van MECC Maastricht en de (gebieds)ontwikkeling van de Brightlands Maastricht Health Campus.
Met de upgrade en uitbreiding is een bedrag van 49 miljoen euro gemoeid, bij elkaar gebracht door Provincie Limburg, Gemeente Maastricht en MECC Maastricht. Voor dat geld worden onder meer het congrescentrum verbouwd en vernieuwd en wordt de Expo Foyer uitgebreid. Het gebouw krijgt daarmee een heel nieuwe aanblik en gaat bovendien plaats bieden aan congressen tot 5000 bezoekers. Nu ligt het maximum op 3000 bezoekers per congres. Ook het omliggende gebied krijgt een stevige opknapbeurt.


Complete transformatie voor Courtyard by Marriott Amsterdam Airport

De transformatie van het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport is compleet. Het hotel is onderdeel van Claus Park Collection in Hoofddorp en is met 6000m2 uitgebreid en ingrijpend vernieuwd. Er zijn in totaal 112 kamers toegevoegd, waarvan vier studio’s met extended stay faciliteiten.
Martijn Beekhuis, General Manager Courtyard by Marriott Amsterdam Airport: “De 260 kamers en in totaal 15 meeting rooms binnen Claus Park Collection verschaffen ons de ruimte voor (meerdaagse) congressen en events, nationaal maar zeker ook internationaal. Het is nu een ‘resort’ waarin alle facetten aanwezig zijn voor een geslaagd zakelijk event. ”

Plaats op:
Datum: 26 juni 2019
Gerelateerde artikelen  
11-03-2019 Nieuws Upgrade en uitbreiding MECC Maastricht kan van start
13-03-2019 In the spotlight MECC Maastricht verwelkomt World Congress Women's Mental Health (IAWMH) in …
16-06-2017 Nieuws MECC Maastricht met 1054 zonnepanelen op weg naar klimaatneutraal
12-02-2019 Nieuws Limburg wil meer congressen aantrekken
02-10-2019 Nieuws Marco Borsato opent vernieuwde meeting center Courtyard Amsterdam Airport
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,48 seconden.