Nieuws  
 

Dé toonaangevende congreslocaties van Den Haag hebben zich verenigd op een nieuwe locatiewebsite “TheHagueVenues.nl”. Het doel is om Den Haag hiermee als congresstad nog beter op de kaart te zetten. Den Haag heeft de ambitie om de tweede congresstad van het land te worden. Met dit platform met mooie, professionele locaties, aangevuld met informatie over Den Haag hopen de initiatiefnemers nog meer nationale en internationale congressen naar de hofstad te trekken.

Op “TheHagueVenues.nl” vind je een overzicht van locaties die congressen kunnen faciliteren met meer dan 200 bezoekers en veelal beschikken over meerdere subzalen. De website beschikt over een handige zoekfunctie waardoor je gemakkelijk kunt zien welke locatie geschikt is voor jouw beoogde event. Via de website kun je eenvoudig meerdere offertes tegelijk aanvragen. De aangesloten locaties kunnen je stuk voor stuk helpen bij het organiseren en faciliteren van jouw congres of special event in Den Haag.

Den Haag is centraal gelegen in de randstad en is op alle mogelijke manieren uitstekend bereikbaar en heeft twee vliegvelden op 30 minuten afstand. Er werken iedere dag duizenden mensen aan een veilige en rechtvaardige wereld en er komen uit alle windstreken mensen bij elkaar om mondiale problemen op te lossen. Voor iedereen, nu en in de toekomst. Den Haag is tevens de regeringsstad. Politiek gezien worden er in Den Haag veel belangrijke beslissingen genomen. De stad is dan ook een logische plek voor de organisatie van nationale en internationale conferenties.

Den Haag heeft veel te bieden als het gaat om eersteklas congres- en vergaderfaciliteiten. Er bevinden zich veel hotels, gezellige restaurants en de stad beschikt over een sfeervol centrum met veel terrassen. Daarnaast beschikt Den Haag als enige grote stad in Nederland over een strand van maar liefst 11 kilometer lang waar u lekker kunt uitwaaien. Het is dus ook zeker de moeite waard om een overnachting of citytrip te koppelen aan een event.

Plaats op:
Datum: 18 juni 2019
Gerelateerde artikelen  
10-04-2011 Nieuws Congresstad Den Haag lanceert campagne 'The Hague makes you think'
04-02-2009 Nieuws Den Haag presenteert Gouden Gids voor organisatoren
23-03-2007 Nieuws Den Haag ontwikkelt luxe congreslocatie op Landgoed Ockenburgh
21-03-2018 Nieuws Den Haag versterkt haar positie als MICE-bestemming
17-02-2016 Nieuws The Hague Convention Bureau lanceert nieuwe merkidentiteit: The Conference, …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.