Nieuws  
 

Air France KLM en RAI Amsterdam blijven de krachten bundelen om internationale beurzen, congressen, evenementen en hun bezoekers tegen aantrekkelijke prijzen naar Amsterdam te halen. Dit heugelijke feit werd gevierd tijdens GreenTech Amsterdam.

Aanbestedingsprocedure

Air France KLM en RAI Amsterdam zullen nauw blijven samenwerken om grote evenementen naar Amsterdam te halen. De samenwerking betreft alle aanbestedingsprocedures voor grote, internationale beurzen en congressen per jaar. Hierbij biedt Air France KLM organisatoren vluchten aan en geeft hen zo de gelegenheid om Amsterdam te bezoeken om de voordelen van RAI Amsterdam en het reizen met Air France KLM zelf te ervaren. Organisatoren, exposanten en de bezoekers van evenementen kunnen bovendien gebruik maken van het handige Air France KLM Global Meetings & Events programma.

Op de foto (vlnr): Harm Kreulen (SVP Benelux Air France-KLM), Mariska Dreschler (Director GreenTech) en Maurits van der Sluis (COO RAI Amsterdam)

“De aantrekkelijke en flexibele organisatie van RAI Amsterdam gecombineerd met het gemak en de voordelen van Air France KLM Global Meetings & Events en de grote verscheidenheid aan bestemmingen, maakt Amsterdam zelfs nog aantrekkelijker,” aldus Harm Kreulen, SVP Benelux Air France KLM.

“We zijn erg blij met deze samenwerking,” vervolgt Maurits van der Sluis, COO bij RAI Amsterdam. “Air France KLM is gedurende de laatste tien jaar steeds succesvol partner geweest in alle aanbestedingen voor beurzen, congressen en andere evenementen. Als aanvulling op onze partners in de stad zelf, versterkt deze samenwerking de positie van Amsterdam als mainport en internationale bestemming voor evenementen.”

Unieke proposities

Het Air France KLM Global Meetings & Events programma biedt unieke voordelen aan zowel organisatoren als bezoekers van evenementen. Zo kunnen de organisatoren hun evenementen nog aantrekkelijker maken voor de bezoekers en exposanten met een korting op de meeste tarieven van Air France en KLM welke kan oplopen tot 15%. Daarnaast kunnen ze zelf gratis tickets verdienen.

Plaats op:
Datum: 14 juni 2019
Gerelateerde artikelen  
05-10-2011 Nieuws Amsterdam RAI en KLM zetten samen in op werving beurzen en congressen
11-03-2009 Nieuws Instappen met telefoon of pda nu ook op Europese vluchten Air France/KLM
18-04-2018 Nieuws Nieuwsflitsen - april 2018 (2)
16-03-2008 Nieuws RvB Alitalia akkoord met overname door Air France-KLM
12-03-2019 Nieuws RAI Amsterdam en IBC beurs sluiten akkoord tot en met 2021
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,72 seconden.