Nieuws  
 

Nieuwe stichting Noordwijk Marketing - Berlijn enorm gestegen als populairste zakenstad voor Nederlandse zakenreizigers - Mansveld Techniek voert formele wijziging door in bedrijfsstructuur


Nieuwe stichting Noordwijk Marketing

Per 1 juni 2019 zijn Stichting Noordwijk Marketing en Stichting VVV Noordwijkerhout opgegaan in de nieuwe Stichting Destinatie Noordwijk & Noordwijkerhout, onder de naam Noordwijk Marketing. De nieuwe organisatie zal een sterke rol gaan spelen in marketing van de gemeente Noordwijk als locatie voor wonen, werken en verblijven. Daarnaast streeft de organisatie naar 24/7 informatievoorziening aan gasten en wil het de VVV punten ontwikkelen tot eigentijdse inspiratiepunten.


Berlijn enorm gestegen als populairste zakenstad voor Nederlandse zakenreizigers

Londen blijft dé topbestemming in Europa bij Nederlandse zakenreizigers, maar krijgt concurrentie van Berlijn, dat van een achtste naar tweede plaats klimt. Dat blijkt uit het jaarlijkse ‘BCD Travel Cities & Trends Report’ met de meest bezochte vliegbestemmingen voor Nederlandse zakenreizigers. New York blijft aan kop als belangrijkste intercontinentale bestemming. Daarnaast gingen Nederlanders in 2018 vaker op zakenreis naar de Verenigde Staten, Canada en de Nederlandse Antillen in vergelijking met 2017.


Mansveld Techniek voert formele wijziging door in bedrijfsstructuur

Mansveld Techniek heeft een formele wijziging in haar bedrijfsstructuur doorgevoerd.
De ontwikkelingen in de techniekbranche vragen om een andere manier om opdrachtgevers te bedienen dan voorheen. Bij de steeds verdergaande mogelijkheden voor bijvoorbeeld systeemintegratie of maatschappelijke vraagstukken als mobiliteit, verduurzaming en de energietransitie spelen techniek en de eisen die daaraan gesteld worden, een essentiële rol. Mansveld Techniek is zich hier bewust van en wil haar steentje bijdragen aan deze ontwikkelingen. De structuurwijziging is dan ook een logisch gevolg van een koers, die is gericht op langdurige (klant)relaties, vakmanschap en innovatie.

Plaats op:
Datum: 12 juni 2019
Gerelateerde artikelen  
17-07-2019 Nieuws On the Move - juli 2019
15-12-2015 Nieuws Noordwijk wint bid eerste DNA congres
01-09-2015 Nieuws Nieuwe visie Stichting Noordwijk Marketing leidt tot veranderingen
19-01-2008 Nieuws Noordwijk Marketing presenteert activiteitenplan 2008
15-03-2018 Nieuws Amsterdam op derde plek ranglijst belangrijkste Europese zakenreissteden van …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.