Nieuws  

Van 21- 23 mei a.s. is in Frankfurt de gehele MICE branche bijeen voor de jaarlijkse IMEX, de werelwijde beurs voor meetings, events en incentives, om kennis te maken met exposanten uit de hele wereld, inspiratie te krijgen van experts uit de MICE industrie en collega's te ontmoeten tijdens talloze netwerkevenementen.

Wie komen naar IMEX?

Meetingprofessionals vinden op IMEX Frankfurt alle leveranciers die je nodig hebt voor de organisatie van evenementen - van grote hotelgroepen en locaties tot de nieuwste eventtechnologie-aanbieders. Of je nu meetingplanner bent, hoofd van een evenementenbureau, directievoorzitter, bedrijfseigenaar, een incentive travel-koper of een interne evenementenexpert, IMEX heeft aan al deze doelgroepen iets te bieden. Het doel is om het perfecte platform te bieden voor professioneel en persoonlijk succes.

Wat biedt IMEX Frankfurt:

-De mogelijkheid om zaken te doen met meer dan 3.500 bestemmingen, locaties en leveranciers uit meer dan 150 landen op één plek;
-Gratis educatieprogramma's, praktische workshops en gespecialiseerde fora; 
-Veel netwerkmogelijkheden;
-Een online afsprakensysteem voor het efficiënt plannen van afspraken.

EduMonday

EduMonday vindt plaats de dag voor de show, op maandag 20 mei, en is gratis voor iedereen die zich vooraf registreert. EduMonday biedt een educatieprogramma’s voor verschillende doelgroepen. Nieuw dit jaar is de workshop van PCMA 'She Means Business'. Deze sessie stelt iedereen in staat om openlijk te spreken over hun prestaties, op de werkplek en daar buiten. De sessie wordt geleid door Katarzyna Seidl, Strategic Partner Manager in Global Partnerships Team bij Google en Florian Ahle, global Brand Evangelist en Auto brand marketing expert die ook les geeft aan de the Google Digital Academy in London

Speciaal programma voor associatieprofessionals

Zoals voorgaande jaren is er weer een speciaal educatie- en netwerkprogramma opgezet voor associatieprofessionals dat inzicht, inspiratie, aanbevelingen en oplossingen presenteert voor de uitdagingen waar verenigingen mee te maken hebben. Aan bod komt ondermeer het leadership lab van de American Society of Association Executives, ICCA’s imagination lab (over meeting en eventdesign) en sessies van MCI over GDPR compliance, sponsordeals en de meerwaarde van festivalisering.

Veel event technologie op de beursvloer

Technologie is een van de hulpmiddelen die planners kunnen gebruiken om een gepersonaliseerde ervaring aan te bieden aan deelnemers. Meer dan de helft (59%) van de eventplanners voorspellen dat hun gebruik van event-technologie zal toenemen, zoals robots, VR, hologrammen en AI . Event technologie is groots vertegenwoordigd en planners kunnen leveranciers ontmoeten met kunstmatige intelligentiechatbottechnologie, event apps, het volgen van deelnemers en het genereren van leads. Hologrammen, robots en VR maken allemaal deel uit van de nieuwe Discovery Zone van de show, vol met onderwijs en ervaringen om de verbeeldingskracht van evenementplanners en exposanten te stimuleren.

Oproep aan exposanten om 3 groene initiatieven uit te voeren

IMEX heeft de exposanten dit jaar uitgenodigd om een zogenaamde 'Sustainable Exhibiting Pledge' te doen door drie eenvoudige groene initiatieven uit te voeren om hun milieu-impact tijdens de show te verminderen. Een lijst met ideeën is gepubliceerd in de 2019 Sustainable Exhibiting Guide. De IMEX-groep benadrukt haar betrokkenheid bij sustainability door duurzaamheid de derde 'pijler' te maken van IMEX Talking Point 'Imagination'. De gehele MICE branche moet zich inzetten voor het verminderen van verspilling.

Team Holland tijdens IMEX Frankfurt

Onder de paraplu van het NBTC is een grote delegatie uit Nederland aanwezig tijdens IMEX op de Holland stand:

Regionale Convention Bureaus (RCBs)

Amsterdam Conventions
Leiden Convention Bureau
Maastricht Convention Bureau
Rotterdam Partners
The Hague Convention Bureau
Utrecht Convention Bureau
VisitBrabant Convention Bureau

Destination Management Companies (DMCs)

Delta Amsterdam
Ovation Global DMC

Convention Centres

RAI Amsterdam
Rotterdam Ahoy
Woudschoten Hotel & Conference Centre

Special Venues

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage
New Babylon Meeting Center
Unique Venues of Amsterdam
Sugar City Events

Hotel ketens

Inntel Hotels
NH Hotels The Netherlands
Park Plaza Hotels & Resorts
Postillion Hotels
Radisson Hotel Group

Individuele Hotels

Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal Station
Grand Hotel Huis ter Duin
Holiday Inn Amsterdam Arena Towers
Hotel van Oranje Autograph Collection
The Hague Marriott Hotel
QO Amsterdam

Air France KLM Global Meetings & Events

Gratis registratie voor bezoekers aan IMEX Frankfurt 


Plaats op:
Datum: 2 mei 2019
Bron: NBTC Holland Marketing
Gerelateerde artikelen  
03-05-2018 Nieuws Grote delegatie 'Team Holland' naar IMEX 2018
14-04-2016 Nieuws 'Business is personal' tijdens IMEX Frankfurt 2016
16-05-2017 Nieuws IMEX 2017: meer exposanten en veel technische noviteiten
24-05-2011 Nieuws IMEX 2011 - 3 dagen inspiratie, educatie en netwerken
27-07-2010 Nieuws Alle educatieve content van IMEX gratis te downloaden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,74 seconden.