Nieuws  
 

goMICE opent derde vestiging in Arnhem - Novotel Amsterdam Schiphol Airport gaat rokende teamleden helpen bij stoppen - Liever vlucht gemist dan bagage kwijt - KLM pakt wildgroei handbagage aangeboden


goMICE opent derde vestiging in Arnhem

goMICE, die naast de vestigingen in Rotterdam en Goes heeft, opent nu ook een kantoor in Arnhem omdat er steeds meer aanvragen voor zakelijke groepsreizen, zoals incentives, maar ook meetings, congressen en events, uit het oosten van Nederland ontvangen. Deze aanvragen komen vooral uit de agrarische sector, de transport & logistiek en de industrie.
goMICE is opgericht door Anita van Maanen en Rob Jansen en die al meer dan 14 jaar ervaring hebben met het organiseren van zakenreizen op maat. Bij de vestigingen in Rotterdam, Goes en Arnhem werken ruim 40 medewerkers en het bedrijf is aangesloten op het wereldwijde netwerk van Uniglobe Travel met vestigingen in meer dan 60 landen en het hoofdkantoor in Canada.


Novotel Amsterdam Schiphol Airport gaat rokende teamleden helpen bij stoppen

Novotel Amsterdam Schiphol Airport gaat rokende teamleden de aankomende maanden helpen stoppen met roken. Dit idee is ontstaan bij een projectgroep van Team NASA. Onder het thema ‘NASA rookvrij, wat jij?’ hoopt het management de rokende werknemers te kunnen stimuleren om te stoppen met roken.
Alle 35 rokende medewerkers worden persoonlijk benaderd met de vraag of zij open staan voor hulp bij stoppen met roken. De rokers zijn daarin vrij om hun eigen traject te bepalen. Zij kunnen de hulp aanvaarden en aangeven op welke manier zij graag geholpen willen worden: middels hypnose, nicotinepleisters, een e-sigaret of ‘gewoon’ cold turkey. De kosten worden afhankelijk van de gekozen optie gedeeltelijk of zelfs geheel vergoed door het hotel.


Liever vlucht gemist dan bagage kwijt

Uit wereldwijd onderzoek van zakenreisorganisatie CWT mist de meerderheid van de Europese zakenreizigers liever zijn vlucht dan dat hij zijn koffers kwijt is. Ook zitten Europeanen liever bij het raam dan aan het gangpad tijdens een vliegreis. Het zakenreisbedrijf legde de voorkeuren van Amerikaanse, Aziatische en Europese reizigers naast elkaar. Van de Europese ondervraagden gaf 65 procent aan liever aan het raam te zitten om van het uitzicht te genieten dan de bewegingsvrijheid te hebben die een stoel aan het gangpad biedt. Als het gaat om vervoer van en naar de luchthaven zijn Europeanen, in tegenstelling tot Amerikanen, geen fan van taxidiensten als Uber of Lyft. Een gewone taxi heeft voor 69 procent van de zakenreizigers de voorkeur.


KLM pakt wildgroei handbagage aangeboden

De Telegraaf meldt vandaag dat KLM de wildgroei van handbagage met name op Europese vluchten gaat aanpakken. Passagiers wordt per sms gevraagd om rolkoffers en rugzakken van te voren in te checken als ruimbagage. De hoeveelheid rolkoffers etc. aan boord leidt tot steeds meer vertragingen omdat er te weinig ruimte is in de bagagebakken. Er worden overigens ook grotere bagagebakken besteld voor meer ruimte aan boord.

Plaats op:
Datum: 1 mei 2019
Gerelateerde artikelen  
12-02-2008 Nieuws Zakenreiziger ergert zich aan medepassagier
10-12-2009 Nieuws Mag uw koffer wat minder zwaar?!
24-07-2019 Nieuws Novotel Amsterdam Schiphol Airport één van de preferred suppliers van Danone …
14-06-2018 Nieuws Novotel Schiphol wint Dutch Hotel Award 2018
17-07-2019 Nieuws Novotel Amsterdam Schiphol Airport start met kunstmatige intelligentie voor …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.