Nieuws  
 

Vandaag, 4 april, is het Global Meetings Industry Day (GMID), de dag waarop stil wordt gestaan bij de impact die meetings en events hebben op mensen, bedrijven en de economie. Onder leiding van de Meeting Mean Business Coalition brengt het alle belangenbehartigers van de meeting industrie bijeen in meer dan veertig landen. Mis deze kans niet om vandaag de $ 2,53 biljoen aan wereldwijde economische impact te vieren.

In 2016 werd de eerste Global Meetings Industry Day georganiseerd.

GMID is een initiatief dat volgt op het succes in 2015 van de North American Meetings Industry Day (NAMID). Deze wereldwijde uitbreiding komt uit de koker van de Meetings Mean Business Coalition die de krachten bundelt van de Conventions Industry Council (CIC) en andere partners uit de industrie om de (economische) waarde van de meeting en event industrie aan te geven, zowel nationaal als regionaal.

Drie redenen om de GMID te ondersteunen:

1. Om de uitstraling van de branche te verbeteren. Het is een kans om zakelijke leiders, ambtenaren, journalisten en het grote publiek het brancheverhaal onder de aandacht te brengen. Het is een kans voor de branche om op 1 dag samen te komen en ons luid en duidelijk te laten horen.

2. Om voor het voetlicht te brengen wat de waarde is die deze branche elke dag weer creëert. De voordelen van onze industrie blijven vaak onopgemerkt. Met het aantrekken van individuen en organisaties uit alle hoeken van de wereld gebruiken we deze dag om de cruciale rol die bijeenkomsten spelen in het ontwikkelen van persoonlijke relaties, het creëren van positieve bedrijfsresultaten en het opbouwen van sterke lokale gemeenschappen aan te tonen. Bijeenkomsen betekenen werkgelegenheid, onderwijs en opleiding, cross-industrie samenwerking en miljarden dollars aan inkomsten. En we willen dat iedereen dat weet.

3. Om geschiedenis te schrijven. GMID zal de meeting industrie verenigen op een wijze die nog nooit eerder is gebeurd. Het biedt een kans om een deel van iets groters te worden dan onszelf.

MPI Nederland organiseert tijdens deze dag een bijeenkomst over Artificial Intelligence dat de meeting industry verovert. Welke toepassingen mogen we verwachten?

Plaats op:
Datum: 4 april 2019
Gerelateerde artikelen  
14-04-2016 Nieuws Ondersteun de eerste Global Meetings Industry Day 2016 (#GMID)
20-08-2015 Nieuws 14 april 2016: Global Meetings Industry Day
27-10-2011 Nieuws Doe mee met de IBTM Global Meetings Industry Research Study
05-08-2009 Nieuws IAPCO Dictionary of Meetings Industry Terminology nu ook in het Russisch
25-05-2011 Nieuws IMEX Politicians Forum toont politici economische waarde van meetings en congressen …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.