Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Behoud beurs positief voor de stad en Amsterdamse ondernemers

RAI Amsterdam en haar partners hebben opnieuw een samenwerkingscontract van drie jaar gesloten met de grootste media-, entertainment- en technologiebeurs ter wereld, de International Broadcasting Convention (IBC). Sinds 1992 verwelkomt RAI Amsterdam dit prestigieuze evenement dat jaarlijks zo’n 55.000 bezoekers aantrekt. Bedrijven van over de hele wereld verzamelen zich ieder jaar in RAI Amsterdam om hun innovatieve producten tentoon te stellen aan het grote publiek.

Foto vlnr: Maurits van der Sluis (COO RAI Amsterdam), Michael Crimp (CEO IBC), Claudia Wehmeijer (Meetings & Conventions Director van amsterdam&partners), Paul Riemens (CEO RAI Amsterdam) en Steve Connolly (Director IBC)

COO Maurits van der Sluis van RAI Amsterdam: “Ik ben enorm trots dat RAI Amsterdam wederom de komende drie jaar de gastheer mag zijn voor IBC. Samen met amsterdam&partners en de zeven grootste meeting hotels in de omgeving zijn we door nauwe samenwerking erin geslaagd IBC aan ons te blijven verbinden.”

Kracht van samenwerking

Claudia Wehmeijer, Meetings & Conventions Director van amsterdam&partners vervolgt: "Door de onderlinge samenwerking kan RAI Amsterdam veel meer capaciteit bieden aan IBC door gebruik te maken van de meeting zalen van de hotels. Een win-win situatie voor IBC en haar exposanten, RAI Amsterdam, de hotels en de stad. Ik ben enorm trots dat dit uitdagende traject ons binnen een zeer korte periode is gelukt. We kijken ernaar uit IBC in september weer te mogen verwelkomen.”

Impuls voor de stad en Amsterdamse ondernemers

Een beurs als IBC biedt een impuls aan de omzet en de werkgelegenheid van bijvoorbeeld hotels, restaurants, OV maar ook musea. Er komen exposanten uit heel de wereld naar Amsterdam maar ook duizenden bezoekers om de nieuwste ontwikkelingen en producten te ontdekken. IBC levert Amsterdam zo’n 100 miljoen euro op. Naast de economische impact biedt deze beurs ook nieuwe kansen voor Amsterdamse startup bedrijven door de uitwisseling van kennis en de verbinding tussen ondernemers. “De beurs is een ideale netwerkplek en innovatieve broedplaats voor Amsterdamse ondernemers met een startup of scaleup. Ze staan in direct contact met de bijna 2000 exposanten en tientallen inspirerende gastsprekers. Dé plek om zaken te doen,” aldus Claudia Wehmeijer van amsterdam&partners.

Over IBC

De IBC trekt professionals uit de media en entertainment wereld. De beurs brengt toonaangevende vernieuwers uit de hele industrie samen om zaken te doen, met elkaar in discussie te gaan en om de nieuwste snufjes en ontwikkelingen te tonen en te aanschouwen. De IBC bestaat uit een conferentie én beurs. Door het grootse aanbod van meer dan 400 internationale sprekers en 1.700 exposanten is de IBC de grootste broadcastshow van Europa. Elk jaar bezoeken bijna 55.000 bezoekers uit meer dan 150 landen dit evenement. IBC 2019 vindt plaats van 12 tot 17 september 2019.Plaats op:
Datum: 12 maart 2019
Gerelateerde artikelen  
21-09-2007 Nieuws Buitengewoon succesvolle IBC editie in Amsterdam RAI
14-06-2019 Nieuws Air France-KLM en RAI Amsterdam verlengen samenwerking om internationale beurzen, …
21-01-2016 Nieuws Paul Riemens (CEO) en Maurits v/d Sluis (COO) benoemd bij RAI Amsterdam
20-06-2019 Nieuws RAI wint internationale award met Huishoudbeurs App
20-10-2008 Nieuws Grootste internationale businessevenement IBC blijft trouw aan Amsterdam
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.