Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Duncan Wardle is de laatste toevoeging aan de line-up van het nieuwe evenement R.evolution of events op 14 maart 2019 in World Forum The Hague. Duncan Wardle, voormalig Head of Innovation & Creativity van Disney, spreekt tijdens dit evenement voor het eerst in Nederland.

Tijdens zijn 25-jarige carrière bij Disney ontwierp Duncan Wardle enkele van hun meest innovatieve ideeën en strategieën. Als hoofd van Innovatie & Creativiteit hielp hij teams van Disney, Lucasfilm, Marvel, Pixar, Imagineering & Animation om te innoveren. Hij maakte magische nieuwe ‘storylines’ en ‘experiences’ voor consumenten over de hele wereld. Zijn thema’s ‘Think Different’, ‘Embedding Innovation into Everyone’s DNA’ en ‘Customer Experience Magic’ zullen op 14 maart centraal staan. Zijn keynotes en masterclasses brengen een nieuwe manier van denken en revolutionaire ideeën die toepasbaar zijn in elke denkbare situatie!

Powertalks en experiences staan centraal

R.evolution of events bestaat uit een show vol live entertainment, waarin men wordt meegenomen op een reis door verleden, heden en toekomst. De thema's event design, marketing, trends en creativiteit staan tijdens de powertalks in de grote zaal centraal. Naast Duncan Wardle wordt men geïnspireerd door sprekers Boris Veldhuijzen van Zanten (Oprichter en CEO van The Next Web) en Gijsbregt Vijn (Oprichter en Managing Director van Creative Agency Lemon Scented Tea). Het programma wordt gepresenteerd door Shelly Sterk, presentatrice en eigenaar van Sterk Media. Na afloop van de show kan men netwerken en connecten met sprekers en mede revolutionairs in de Speakers HUB en experience zone. Na deze middag gaat men de toekomst tegemoet met nieuwe tools en inspiratie en kijkt men vol trots terug op wat de afgelopen 50 jaar is bereikt in de evenementen industrie.

(R)evolutie in 50 jaar evenementenindustrie

In het kader van het 50 jarig bestaan organiseert World Forum The Hague op 14.maart 2019 (13.30-17.00 uur) een kennisevenement waar honderden creatives, organisatoren, event professionals en organisaties samenkomen om de (r)evolutie van evenementen te beleven. Michiel Middendorf, General Manager World Forum The Hague: “Het moment dat je denkt dat je net iets creatiefs of innovatiefs bedacht hebt, is hetzelfde moment dat je weer nieuwe inspiratie nodig hebt: ik verheug me enorm op deze top spreker!”. World Forum kijkt er naar uit om op 14 maart de branche te verwelkomen op dit inspirerende evenement.

‘Ready for this r.evolution?’ Kijk dan voor meer informatie op www.revolutionofevents.nl en registreer je direct.

Plaats op:
Datum: 4 februari 2019
Bron: World Forum The Hague
Gerelateerde artikelen  
25-02-2019 Nieuws Expositie 50 Jaar World Forum The Hague geopend door burgemeester Pauline Krikke …
21-01-2019 Nieuws 20 miljoenste bezoeker voor World Forum The Hague
25-03-2019 Redactie Jubilerend World Forum The Hague verrast met R.evolution of events
21-03-2019 Nieuws Jubilerend World Forum The Hague verrast met compact event
02-05-2019 Nieuws World Forum The Hague fietst voor War Child naar Imex 2019 in Frankfurt
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,54 seconden.