Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Evenementenbureau Aangename Zaken en Congresbureau Breener bundelen hun krachten en gaan vanaf heden verder onder de naam van moederbedrijf Eventex. Als echte ‘makers’ van live communicatie, worden verrassende concepten bedacht -voor congressen en events- waarmee we mensen raken en verbinden.

Congressen en evenementen groeien naar elkaar toe; het zijn bijzondere live ontmoetingen waarbij zowel kennisdeling, netwerken, beleving en een inhoudelijke lading elkaar versterken. Als strategisch partner focust Eventex zich op het bedenken en uitvoeren van live communicatie-concepten. Waarbij de vraag van onze opdrachtgevers iedere keer uniek is.

“Als verlengstuk van een organisatie inspireren wij met passie voor het vak, professionaliteit en met oog voor detail. Eventex creëert, inspireert en verbindt. Wij zijn ervan overtuigd dat geen ander marketingmiddel oplevert wat je met live communicatie bereikt. De doorgevoerde wijziging past heel goed bij onze ambities om onze opdrachtgevers te helpen hun doelen te behalen. En te overtreffen”, aldus Marc Liethof, directeur Eventex.

Meer dan 20 jaar ervaring

Als regisseur van bijzondere ontmoetingen worden onder de labels Aangename Zaken, Breener en Eventex al meer dan 20 jaar beurzen, congressen, relatiedagen en unieke evenementen georganiseerd, waaronder maar liefst 19 edities van de vakbeurs Event.

Plaats op:
Datum: 1 februari 2019
Gerelateerde artikelen  
20-09-2017 Nieuws Na 19 jaar valt het doek voor Vakbeurs Event
23-01-2017 Nieuws Innovation Expo genomineerd voor internationale Eventex Award
24-11-2016 Nieuws Nieuwsflitsen - november 2016 (2)
28-06-2008 Nieuws Exclusieve masterclasses Live Communicatie bij Obsession
15-12-2009 Nieuws Eventbranche daadkrachtiger dan ooit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.