Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

The Hague Marriott wint publieksprijs “Beste hotel van Nederland” - Heerenveen krijgt groot Van der Valk-hotel - Landgoed Oud Zandbergen en de Jacobikerk nieuwe locaties voor De Zalen van Zeven - CitizenM hotel opent derde vestiging in Amsterdam - Den Bosch krijgt grote evenementenhal - Terhills Hotel betreedt MICE-markt


The Hague Marriott wint publieksprijs “Beste hotel van Nederland”

The Hague Marriott is uitgeroepen tot “Het beste hotel van Nederland” door klanten van HotelSpecials. Jaarlijks worden de Awards van HotelSpecials uitgereikt aan de beste hotels in Nederland, België en Duitsland. The Hague Marriott heeft de winst van deze mooie Award vooral te danken aan de ligging en de gastvriendelijkheid.
“Deze prijs is een echte teamprestatie en een beloning voor iedere medewerker in het hotel. Iedere medewerker voor of achter de schermen heeft als belangrijkste doel iedere gast een 9+ ervaring te geven en door onze medewerkers worden kosten nog moeite bespaard om dit te bereiken”, aldus Vincent Pahlplatz – General Manager.


Heerenveen krijgt groot Van der Valk-hotel

Heerenveen krijgt een groot Van der Valk-hotel. Dat heeft de gemeenteraad onlangs bepaald. De discussie over de opzet en de locatie van het hotel heeft meer dan twee jaar geduurd. De verdere voorbereidingen en de bouw nemen nog eens vijf jaar in beslag. Er waren twee hotelplannen van twee rivaliserende Van der Valk-ondernemers. In het winnende plan, van Paul van der Valk, is sprake van een groot hotel aan de oostkant van de snelweg A32, aan het begin van de wijk Skoatterwâld.


Landgoed Oud Zandbergen en de Jacobikerk nieuwe locaties voor De Zalen van Zeven

De Zalen van Zeven, die al twee kerken aan de Boothstraat en de Bollenhofsestraat in Utrecht verhuren als vergader- of evenementenlocatie, hebben er sinds kort twee locaties bij. Het landgoed Oud Zandbergen in Huis ter Heide (vlakbij Zeist) en de Jacobikerk in het centrum van Utrecht zijn nu ook te huur voor vergaderingen, workshops, bijeenkomsten, congressen of borrels.


CitizenM hotel opent derde vestiging in Amsterdam

De Nederlandse hotelier CitizenM opent in april zijn derde Amsterdamse vestiging. Deze vestiging bij het Weesperplein krijgt 88 kamers op vier verdiepingen, twee conferentiezalen en een living room die dubbelt als lobby en restaurant. De inrichting van kamers en openbare ruimten is in samenwerking met fotografiemuseum Foam.


Den Bosch krijgt grote evenementenhal

Er komt een eigen grote evenementenhal in de Brabanthallen in Den Bosch. Een hal waar ruimte is voor duizenden mensen en voor een breed publiek. Van klassieke muziek tot popmuziek en van cabaret tot schaatsshows. Volgens directeur van Libéma Beurzen en Evenementen Jeroen Dona zijn ze al ver met de plannen. “Alles is rond en we kunnen gaan verbouwen. De hal is bestaande hal 5, maar er moeten een paar dingen veranderen.” Zo gaat de organisatie het dak verzwaren, krijgt deze hal zijn eigen entree, een eigen tribune en je kan dineren in hun eigen restaurant.


Terhills Hotel betreedt MICE-markt

Viersterrenhotel Terhills heeft een nieuwe conferentieruimte. De nieuwe aanbouw heeft bijzonder veel lichtinval en een erg fraai buitenzicht. Het lifestyle experience hotel is gevestigd in het voormalige hoofdgebouw van de steenkoolmijn van Eisden.

Plaats op:
Datum: 30 januari 2019
Gerelateerde artikelen  
30-09-2016 Nieuws Top 5 beste Hogere Hotelscholen volgens Keuzegids Hbo 2017
18-01-2017 Nieuws Accommodatienieuws - januari 2017 (2)
11-10-2017 Nieuws Accommodatienieuws - oktober 2017
24-09-2007 Nieuws Nieuw CitizenM Hotelconcept genomineerd voor internationale hospitality award …
21-08-2019 Nieuws Accommodatienieuws - augustus 2019
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.